İşlemci oyunu ama oyunu CMD üzerinden ya da MS-DOS üzerinde oynamıyoruz sonuçta.Valorant işlemci oyunu değil mi neden ekran kartına % 90 olarak yüklenmiş. Teşekkürler bu arada.
İşlemci oyunu ama oyunu CMD üzerinden ya da MS-DOS üzerinde oynamıyoruz sonuçta.Valorant işlemci oyunu değil mi neden ekran kartına % 90 olarak yüklenmiş. Teşekkürler bu arada.
Full ayarlarda olduğu için. İşlemci odaklı olsa da grafikleri arttırdığın sürece karta da yük biner haylice. Bu oyunlar düşük ayarlarda oynanan oyunlar olduğu için daha çok işlemci odaklı diyoruz.Valorant işlemci oyunu değil mi neden ekran kartına % 90 olarak yüklenmiş. Teşekkürler bu arada.
Sisteminizin performansına göre normal değerler. Monitörünüze göre yeterlinin çok üstü zaten ha 400 ha 500, ha 165 ha 144. tabiimin değerin 144 ya da 165 olması gerekiyor artık hangisiye monitörünüz.
Ayarları düşüğe çek işlemciyi kullanır.
75 Hz monitör monitöre yatırım yapacağıma kasaya yapıyorum daha iyi oluyor bence.
Teşekkürler.
Haklısın ama en yakın zamanda monitörde al en az 144 Hz'lik.
Tabi ki öyle. Ama bazı insanlar 200'ü 500'e çıkarmaya çalışıyor bazı yollarla. Gereksiz sadece. Minimum değerin monitörün Hz değerini karşılasa yeter. Daha fazlasını monitör değişince düşünebilirler..75 Hz monitör monitöre yatırım yapacağıma Kasaya yapıyorum daha iyi oluyor bence.
Tabii ki öyle. Ama bazı insanlar 200'ü 500'e çıkarmaya çalışıyor bazı yollarla. Gereksiz sadece. Minimum değerin monitörün Hz değerini karşılasa yeter. Daha fazlasını monitör değişince düşünebilirler.
Bunun oyunun kendisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca o insanlar yüksek kalitede yayın veriyor ekran kartını kullanarak.Ben çoğu yayıncının yayınlarına bakıyorum 4090'li 13900K'lik PC'si olanın dahi 300 350 FPS oranı oluyor bendeki bu FPS neden fazla açıkçası şaşırtıcı.
Bir ara 144 Hz'e geçiş yaptım 2K midemi bulandırdı ekran 32 ınc'di vazgeçtim geri 75 Hz döndüm![]()
Bunun oyunun kendisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca o insanlar yüksek kalitede yayın veriyor ekran kartını kullanarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.