- Makaleler
- 1
Sorduğunla alakasız ama işlemci stok soğutucu ile nasıl Max 76 görüyor? Kullandığın termal macunu yazar mısın bende ısınma sorunu var anlamadığım bir şekilde. Hava sirkulasyonu falan sorunsuz, macun MX4, fakat yine de 85 - 90 derecelere ulaşıyor. En son çareyi undervolt yapmakta buldum şu an 70'lerde takılıyor ama performans kaybı da var. Var mı bir önerin?
Aynı ayarlar + peerless assassin ile 11.800 puan alıyorum, stok fanla 11.100 gayet iyi bence. @deadfellowBIOS'tan All Core -30 +200MHz hız ayarladım.
Zalman stc7 olması lazım.Sorduğunla alakasız ama işlemci stok soğutucu ile nasıl Max 76 görüyor? Kullandığın termal macunu yazar mısın bende ısınma sorunu var anlamadığım bir şekilde. Hava sirkulasyonu falan sorunsuz, macun MX4, fakat yine de 85 - 90 derecelere ulaşıyor. En son çareyi undervolt yapmakta buldum şu an 70'lerde takılıyor ama performans kaybı da var. Var mı bir önerin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.