R5 5600 ve 6700XT sistemde CS2 100 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

stuoh

Hectopat
RAM
3200
SSD veya HDD modeli
240gb ssd.
Ekran kartı
RX 6700 XT
Anakart
B450M-A PRO MAX
İşlemci
RYZEN 5 5600
Merhaba, umarım iyisinizdir. R5 5600 ve RX 6700 XT sistemimde CS2'de özellikle deathmatch gibi modlarda 100-120 FPS gibi değerleri görüyorum, competitive ve Premier gibi oyun modlarında FPS biraz daha yüksek ancak sürekli düşüşler yaşıyorum ve bunu normal karşılayamıyorum. RAM'larım çift kanal ve 3200MHz, oyunu 1280x960 genel olarak Low ayarlarda kullanıyorum. Sırf yüksek FPS alabilmek için AtlasOS bile kurdum ancak fayda etmedi ve yapabilecek başka bir şey göremiyorum bu neden olabilir?

Hocam şahsen cs2 hala optime değil o yüzden işletim sistemi değiştirmeye gerek yok
Hocam evet ama herkes akıcı bir şekilde oynamak ister diye düşünüyorum ve birazda rahatsız etmeye başlayınca değiştirdim.
BIOS güncel değilse güncellemeyi deneyin.

CS ile ilgili değil. Bu FPS değerleri aşırı düşük. 5600X ve RX 6700 ile 2 kat daha fazla FPS alıyorum ben.
Evet hocam ancak BIOS güncel ve bende anlayamıyorum.

Ryzen Master'i yok et ve BIOS sıfırla. XMP ve SAM'i aç ve öyle dene.
Dediğiniz gibi XMP ve SAM'i açtım ancak gözle görülür bir değişiklik olmadı hocam. Başka bir konu üzerinden gördüğüm BIOS üzerinden işlemcinin TDP ve PPT değerlerini manuel şekilde girdim bir nebze daha iyi sonuç alıyorum, 110 fpslerden 170 fpsleri görebildim ancak hala almam gereken fpsin bu olmadığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı