Hocam sistem iyi ama ekran kartı 8 GB, 8 GB ekran kartları sıkıntı diye biliyorum
Orta seviyede kartlara NVIDIA genelde yüksek VRAM koymuyor o zaman hiç kasmayın arkadaşın attığı 17k ya olan 6700 XT alın
Hocam sistem iyi ama ekran kartı 8 GB, 8 GB ekran kartları sıkıntı diye biliyorum
Hocam baya iyiymiş, sadece bir sorum olacak amd ekran kartları sorun çıkarıyor deniyor yazılım yaparken sorun çıkarmaz değil mi?Alınmaz hocam.
Elektronik: R5 5600 - RX 6700 XT Sistem 16.999 TL!
https://www.gencergaming.com/pch-velar?utm_source=youtube&utm_medium=pchocasitv&utm_campaign=pch-velar İndirim kodu: VELARGGwww.technopat.net
Hocam bayağı iyiymiş, sadece bir sorum olacak AMD ekran kartları sorun çıkarıyor deniyor yazılım yaparken sorun çıkarmaz değil mi?
3060 12 gb ama 12gb dolduran oyunları zor oynatır. 1080p çözünürlükte günümüz oyunlarının %99 unda 8gb yeter bazılarında azıcık grafik kısarsın yeter ama paran varsa daha iyi vramli kart daha iyidir.Hocam sistem iyi ama ekran kartı 8 gb, 8 gb ekran kartları sıkıntı diye biliyorum
Neden cikarsin ki? Oyle bir sey yok.Hocam baya iyiymiş, sadece bir sorum olacak amd ekran kartları sorun çıkarıyor deniyor yazılım yaparken sorun çıkarmaz değil mi?
Nvidia-Amd kavgasına dönecek gibi bir his var içimde nedenseNeden cikarsin ki? Oyle bir sey yok.
Hocam ben daha çok laptop biliyorum, ilk defa masaüstü alacağım o yüzden soruyorumNvidia-Amd kavgasına dönecek gibi bir his var içimde nedense
3060 ve DLSS 3?Bütçe sıkıntısı varsa zorlanmadan bu sistemi almakta iyi bir seçenek tabii DLSS3 - NVIDIA mutlak tercih değilse birçok yönden iyi.
Hata-eksik için kendinizi fazla zorlamayın bence! 4060 ı kast ettim3060 ve DLSS 3?
Zorladigim falan yok, gorunce sasirdim sadece. Bu kadar sinirli olmayin!Hata-eksik için kendinizi fazla zorlamayın bence! 4060 ı kast ettim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.