Valla bulabilirseniz tavsiyemdir hem ucuz hem de çok güzel soğutuyor içeriyi. DarkFlash DK431. 4 fan ile geliyor, tek eksisi fanların molex olması. Önü mesh. Atx kocaman kasa. Nitro+6700XT koydum içine bir sürü boş yer kaldı daha.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
RGB olan daha hoş duruyor onu sipariş ediyorum. Acaba mevcut kasamın önünü açsam 3-4 gün diğer kasa gelene kadar biraz rahatlar mı sıcaklıklar. Malum Antalya hala 25 derece.
CPU 20-25 GPU 10-15 derece düştü kasanın önünü sökünce. Önünde bir sac falan olsa bu şekilde kullanılabilirdi ancak bu şekilde kullanamam 2 kedi var evde rahat durmazlar.
Tekrar rahatsız ediyorum ancak kasanın önünü açık kullanıp mıknatıslı fan filtresi ile kapatıp kullanmayı düşünüyorum bir süre. Bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Kasa siparişini şimdilik iptal ettim.
Tekrar rahatsız ediyorum ancak kasanın önünü açık kullanıp mıknatıslı fan filtresi ile kapatıp kullanmayı düşünüyorum bir süre. Bir zararı olmayacağını düşünüyorum.