R5 5600 ve RTX 3060 Ti sistem ısınıyor

Valla bulabilirseniz tavsiyemdir hem ucuz hem de çok güzel soğutuyor içeriyi. DarkFlash DK431. 4 fan ile geliyor, tek eksisi fanların molex olması. Önü mesh. Atx kocaman kasa. Nitro+6700XT koydum içine bir sürü boş yer kaldı daha.
Her yerde tükenmiş görünüyor kasa malesef. Bendeki kasaya ekran kartı ucu ucuna sığdı.

Tamam hocam teşekkürler XPG gözüme güzel göründü onu alabilirim.

Acaba benim kasanın öndeki camını çıkartsam yeni kasa alana kadar 3-4 gün idare eder mi

Her yerde tükenmiş görünüyor kasa maalesef. Bendeki kasaya ekran kartı ucu ucuna sığdı.

Tamam hocam teşekkürler XPG gözüme güzel göründü onu alabilirim.
Ekran kartınızın sığıp sığmayacağını kontrol edelim. 3 fanlı model mi mevcut sizde?

XPG olan 305 mm'ye kadar ekran kartı desteği sağlıyor. 166 mm'ye kadar da CPU soğutucu desteği var.

28.2 cm olması lazım onun. Sığacaktır.

120 mm olan fanı hocam. 166 mm'den kısa olması lazım ama, sığar.
Kusura bakma dostum dediğim gibi pek anlamıyorum. Bahsettiğin kasa bu ise bir tık daha ucuz.

Kusura bakma dostum dediğim gibi pek anlamıyorum. Bahsettiğin kasa bu ise bir tık daha ucuz.

Evet hocam o kasa ama fanları RGB değil sanırım onun.

RGB olan daha hoş duruyor onu sipariş ediyorum. Acaba mevcut kasamın önünü açsam 3-4 gün diğer kasa gelene kadar biraz rahatlar mı sıcaklıklar. Malum Antalya hala 25 derece.

CPU 20-25 GPU 10-15 derece düştü kasanın önünü sökünce. Önünde bir sac falan olsa bu şekilde kullanılabilirdi ancak bu şekilde kullanamam 2 kedi var evde rahat durmazlar.

Tekrar rahatsız ediyorum ancak kasanın önünü açık kullanıp mıknatıslı fan filtresi ile kapatıp kullanmayı düşünüyorum bir süre. Bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Kasa siparişini şimdilik iptal ettim.

Son düzenleme:
CPU 20-25 GPU 10-15 derece düştü kasanın önünü sökünce.
Beklediğimden de fazla düşmüş. Örnek gösterilebilecek bir konu oldu.

Tekrar rahatsız ediyorum ancak kasanın önünü açık kullanıp mıknatıslı fan filtresi ile kapatıp kullanmayı düşünüyorum bir süre. Bir zararı olmayacağını düşünüyorum.
Sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı