R5 5600 ve RTX 3070 Ti darbogaz yapar mı?

Kutay Morgan

Hectopat
Daha fazla  
FPS oyunlarını en düşükte, hikayeli oyunları da olabildiğince yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. Çoğu yere baktım, herkes farklı bir şey söylüyor, arada kaldım. Ekran kartını ikinci el alacağım, darboğaz yaparsa 2080 Ti düşünüyorum. Monitörüm 240 Hz, PSU ise 650W.

Dar boğaz yapmaz ama düşük çözünürlüğe çekmemeniz lazım ekran kartını kullansın sistem.

Hocam artık Ryzen 5 5600 yeterli bir işlemci değil bu kart da eski bir kart değil fakat sen eskinin orta seviye işlemcisini simdi bile orta üst seviye sayılabilecek bir ekran kartıyla beraber kullanmışsın bence kesinlikle işlemciyi yükselt Ryzen 5 7500F olabilir. Ayrıca bence bu sistem artık eski sayılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam artık Ryzen 5 5600 yeterli bir işlemci değil bu kart da eski bir kart değil fakat sen eskinin orta seviye işlemcisini simdi bile orta üst seviye sayılabilecek bir ekran kartıyla beraber kullanmışsın bence kesinlikle işlemciyi yükselt Ryzen 5 7500F olabilir. Ayrıca bence bu sistem artık eski sayılır.

İşlemciyi değiştirebilmesi için komple anakart ve RAM'i de değiştirmesi gerek. Bu sebeple çok zor. Ayrıca 5600 halen gayet de yeterli bir işlemci.

rekabetçi oyunlarda 300-500 fps veren bütün i3 işlemcilerini tokatlayan, hatta i5 13'^ü bile rekabetçi oyunlardan daha fazla veren işlemciye yetersiz diyor. Allahım sen sabır ver.

Rekabetçi oyunlarda 300-500 FPS veren bütün i3 işlemcilerini tokatlayan, hatta i5 13'^ü bile rekabetçi oyunlardan daha fazla veren işlemciye yetersiz diyor. Allah'ım sen sabır ver.

Bu söylediklerin 13. nesil işlemciler ilk çıktıkları zamanlarda olmuş şeyler ve bunlar artık eski ayrıca bu işlemci 4 bin TL ve yeni nesil olan Ryzen 5 7500 F işlemcisi 6 bin TL sence hangi seçenek?

Bu söylediklerin 13. nesil işlemciler ilk çıktıkları zamanlarda olmuş şeyler ve bunlar artık eski ayrıca bu işlemci 4 bin TL ve yeni nesil olan Ryzen 5 7500 F işlemcisi 6 bin TL sence hangi seçenek?
Anakart ve ramler nerede?

Bu söylediklerin 13. nesil işlemciler ilk çıktıkları zamanlarda olmuş şeyler ve bunlar artık eski ayrıca bu işlemci 4 bin TL ve yeni nesil olan Ryzen 5 7500 F işlemcisi 6 bin TL sence hangi seçenek
Para varsa daha iyisini dizersin 4 le 6k da arasında 2000 TL fark var. Birde Anakart Ram de alması gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı