R5 5600 ve RTX 4070 Ti sistem ne kadara satılır?

Teşekkürler.

Ya adamın satma gibi derdi yok halen anlamadınız.

Bakın benim böyle bir sistemim var demek için açılmış bir konu.

Dostum insanların özel durumlarını bilmeden yargılama olur mu? Yok sistemi satma gibi derdi yok. Yok benim böyle bir sistemim var demek için açılmış bir konuymuş falan. Ve mümkünse sen yorumda yapma cevapta yazma.

Ya adamın satma gibi derdi yok halen anlamadınız.

Bakın benim böyle bir sistemim var demek için açılmış bir konu.

Ha bir de sana sorduğum sorunun cevabını alamadım. Sistemini ne kadara toplamıştın. 5600'lü sisteme 35k bile vermem deyip 5600'lü sistem kullanmakta ilginç doğrusu.

Son düzenleme:
43-44K civarı eder gibi max.

Son düzenleme:
Hocam tüm sistem 36-37 k eder maks.Sistem ddr4 birkere önü açık değil.Kimse sana Rog 4070 ti diye ekstradan para vermez. 40k gibi bir fiyata koyarsan satamazsın onu söyliyelim o fiyata sıfır 4070 ti sistem var.Ayrıca sıfır rx7900xt'li sistem varki bu kart saf güç açısındanda VRAM açıdındanda 4070 ti'den daha iyi.Dlss 3 e rakip olarak fsr 3 gelecek.He ben Nvidia fanboyuyum dersen o sistem Gine 40k etmez 37-38 koy pazarlıkla sat.

Ihtiyacın yoksa satma, atacaksan da parça parça parça sat daha pahalıya satarsın.

Ben olsam 45k yazar pazarlıkla 43k ya bırakırım hocam

Yorumdakilar 60k-70k yazında tam olsun. Ortalama fiyatı 35k-38k olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca o bahsettiğiniz fiyatı verecek insan sıfırdan 4080 + kendi özelleştirmesine uygun istediği parçayı ve kasayı alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…