Buyur:
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İgzo IPS kullanan, çok başarılı bir monitördür.
Yarı fiyatına sat diye bir şey demedim.
Anlatmak istediğim şey:
Mesela sistemdeki ROG 4070 Ti, şu an bakıldığında 32K fiyatında.
Bu fiyatta 4080'ler var.
Peki ROG'nin pahalı olma sebebi nedir?
Daha kaliteli olması, soğutması vs. daha iyi olması.
Ancak bu 12K ya değecek bir şey mi?
Asla değmeyecek bir şey, bu kartta ROG'nin bize sunduğu şeyler için maksimum 4K fazla verilir.
Mesela attığım kart var benim elimde sizin dediğinize göre bunun piyasa değeri 10k+ ve o değere göre satılmalı.
Hah. Kendinizde fark ettiniz. Stoku yok, fiyatı fazla. Şimdi biz bu sebeplerden dolayı fiyatı fazla olan ürünü neden o fiyatta sayalım ki?
Konudaki sistemden örnek vereyim.
En ucuz G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 CL16 F4-3600C16D-32GTZNC Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 CL16 F4-3600C16D-32GTZNC Ram özelliklerini incele, 3.889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Stoku az olduğu için bu fiyatta.
En ucuz Cooler Master Hyper 212 Spectrum RGB RR-212A-20PD-R1 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master Hyper 212 Spectrum RGB RR-212A-20PD-R1 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.625,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Eskiden tercih edilen bir soğutucuydu ama aynı fiyata SE 224 XT varken bu da fiyatını hak etmiyor.
Samsung 500 GB 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bunu açıklamama gerek yok sanırım.
Şu tartışma kültürünü öğrenin artık, sizin yüzünüzden forumdan soğuyan ben dahil bir sürü kişi var.
Tartışmayı kavgaya çeviriyorsunuz hemen, bu benim düşüncem ve düşüncemi belirtebilirim? Eğer benim düşüncemi beğenmediysen benimle tartışabilirsin, neden beğenmediğini açıklayabilisin.
Ben fiyatını hak etmeyen bir ürün almam, sırf ROG diye 12K vermem ve siz veriyorsanız size böyle ifadeler kullanmam.
Lütfen sizde tartışma kültürüne uygun davranın.
Konu sahibine gelecek olursak burada sistem almak için toplanmadık, size öneri yapmak için toplandık. İstediğiniz fiyatı koyun, hatta 60k ya koyun belki çıkar hiç anlamayan biri alır belli olmaz, bu işler birazda ticaretle alakalı.