R5 5600 ve RX 6700 XT için kasa ve PSU önerisi

barin.gungor

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, ekran kartımı yükselttiğimden beri sorunlar yaşıyorum ve bunun PSU ile ilgili olduğu söylendi bana önceki konularımda. Bende bu vesileyle kasa ve PSU arayışına girdim. İkisi için toplam bütçem 5000 TL. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca sorunumun ne olduğunu hala tam çözemedim yanlış bir hareket yapmak istemiyorum, bilgisi olan arkadaşlar önceki konulara bakarak PSU'ya ihtiyacın var veya yok derlerse süper olur benim adıma. Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
AMD Ryzen 5 5600.
AMD RX 6700 XT.
16 GB (2x8) RAM.
1 M.2, 1 SATA SSD.
Çekmesi gereken gücü etkileyeceğini düşündüğüm şeyleri yazmaya çalıştım, eksiğim olursa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba, ekran kartımı yükselttiğimden beri sorunlar yaşıyorum ve bunun PSU ile ilgili olduğu söylendi bana önceki konularımda. Bende bu vesileyle kasa ve PSU arayışına girdim. İkisi için toplam bütçem 5000 TL. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca sorunumun ne olduğunu hala tam çözemedim yanlış bir hareket yapmak istemiyorum, bilgisi olan arkadaşlar önceki konulara bakarak PSU'ya ihtiyacın var veya yok derlerse süper olur benim adıma. Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
AMD Ryzen 5 5600.
AMD RX 6700 XT.
16 GB (2x8) RAM.
1 M.2, 1 SATA SSD.
Çekmesi gereken gücü etkileyeceğini düşündüğüm şeyleri yazmaya çalıştım, eksiğim olursa yazabilirsiniz.

Bu kasa güzel duruyor. Ön tarafı Full mesh olan kasaları tercih etmeye çalış soğutma performansı olarak.

Bu kasa güzel duruyor. Ön tarafı Full mesh olan kasaları tercih etmeye çalış soğutma performansı olarak.

Biraz giriş seviyesi kaçıyor.

600W bu sisteme yeterli gelir mi? RX 6700XT için önerilen minimum PSU'nun 650W olduğunu biliyorum.

Biraz giriş seviyesi kaçıyor.
Bu kasaya da baktım fakat önü mesh mi değil mi onu çözemedim, önü mesh midir? Bir de dün kendi halimde bakarken şunları buldum bakabilirseniz:

XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Thermaltake Vıew 200tg 650w 80 3x12cm Usb3.0 Pencere Atx Kasa Ca-3x3-65m1we-00 Fiyatı, Yorumları - Trendyol (650W yeterliyse)

MSI Mag Forge M100a Akrilik Mesh 4x120mm Auto Rgb Fan Usb 3.2 Micro-atx Tower Gaming (OYUNCU) Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol (Bunun yanına da şu PSU düşündüm: HIGH POWER 750w 80 Gold Performance Gd Hp1-j750gd-f12s 12cm Fanlı Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı