R5 5600 ve RX 6700XT sistemde Valorant anlık FPS düşmeleri yaşanıyor

İlk kurdugunda FPS düşmesi olabilir ama gün içinde düzelmesi lazım aşa yukarı aynı sistem bende de var bende sorunu bu çözmüştü bir daha drop sorunu yaşamadım.

Hocam şakasız bende de aynı, zaman içinde yavaş yavaş düzeliyor ama niye oluyor anlamadım.
Mesela bayağıdır girmiyordum şu an girsem 1-2 hafta oynasam tamamen düzeliyor. Ama bu neden oluyor onu anlamıyorum. Ama işte gün içinde düzelmiyor baya zaman lazım geçmesi için yavaş yavaş.

Hocam şakasız bende de aynı, zaman içinde yavaş yavaş düzeliyor ama niye oluyor anlamadım.
Mesela bayağıdır girmiyordum şu an girsem 1-2 hafta oynasam tamamen düzeliyor. Ama bu neden oluyor onu anlamıyorum. Ama işte gün içinde düzelmiyor baya zaman lazım geçmesi için yavaş yavaş.
Hocam ben bu dedigim yöntemle temiz kurulum yaptıktan sonra birdaha drop sorunu yaşamadım şuan bütün oyunları akıcı oynuyorum ddu ile silmek yerine amd'nin kendi temizleme programını kurun ha bide chipset driver'ınızı kurmayı da ihmal etmeyin ben böyle çözüm bulmuştum

işe yaradımı hocam gerçi biraz süre geçmesi gerekli ama

Son düzenleme:
Fps düşmesi normal, bahsettiğin şey anlık takılmalar, drop ise daha fazla bilgi lazım. En basiti Custom Windows 11 iso kur öyle test et.

Hocam ben bu dedigim yöntemle temiz kurulum yaptıktan sonra birdaha drop sorunu yaşamadım şuan bütün oyunları akıcı oynuyorum ddu ile silmek yerine amd'nin kendi temizleme programını kurun ha bide chipset driver'ınızı kurmayı da ihmal etmeyin ben böyle çözüm bulmuştum

işe yaradımı hocam gerçi biraz süre geçmesi gerekli ama
hocam az önce yaptım şuan felaket drop giriyor ve paket kaybı yaşıyorum inşallah düzelir

Fps düşmesi normal, bahsettiğin şey anlık takılmalar, drop ise daha fazla bilgi lazım. En basiti Custom Windows 11 iso kur öyle test et.
hocam istediğiniz şeyi söyleyin bilgilerini direk veriyim size

Hocam az önce yaptım şu an felaket drop giriyor ve paket kaybı yaşıyorum inşallah düzelir.

Hocam istediğiniz şeyi söyleyin bilgilerini direk vereyim size.

Ve kablosuz internet bağlantım kopup duruyor sürekli.

Son düzenleme:
hocam az önce yaptım şuan felaket drop giriyor ve paket kaybı yaşıyorum inşallah düzelir

hocam istediğiniz şeyi söyleyin bilgilerini direk veriyim size

Ve kablosuz internet bağlantım kopup duruyor sürekli.
Çok tuhaf harbiden bu şeyler acaba amd ye özgümü yoksa başka yazılımsal bir sorunmu var senin pc de ,eminsin degilmi parçalarda fiziksel bir sorun yok.

Çok tuhaf harbiden bu şeyler acaba AMD'ye özgümü yoksa başka yazılımsal bir sorun mu var senin PC de, eminsin degilmi parçalarda fiziksel bir sorun yok.

Şu an düzeldi bu arada o sorunlar zaman geçtikçe ama yine az da olsa takılma var yani aynı yere geldik sayılır. Ve parçalarda fiziksel bir şey yok eminim olsa zaten daha farklı şeyler olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı