R5 5600 ve RX 6750 XT sistem CS2'de düşük performans veriyor

Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi yeni aldım, daha bugün geldi CS2 indirdim ilk iş ama beklediğim FPS değerlerinin altında FPS veriyor. 250 üzeri rahat almam gerekiyor (incelediğim videolar sonucu) ama ben 220 falan alıyorum ve karşıma adam çıkınca 170-160 civarına düşüyor. Bana lütfen ekranın şöyle ise 165FPS yeter falan demeyin. 280Hz O.C monitör var, sebebi ne olabilir?
Dual RAM twinmos 8x2GB.
B550v mdh anakart var.
R5 5600.
RX 6750 XT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kendi sistemimden örnek vereyim oyun ayarlarımda herşey açık ama abartı birşekilde değil mesela bende zaman zaman 260 300 alıyorum bazen rx 7700 xt oyun ayarlarını azaltabilirsin yeni sistem olduğu için amd driverlarını biosunu vs. güncellemeyi dene amd driverlarında fps arttırma seçenekleri de var ayrıca onlarıda açarsan yükselir diye düşünüyorum fpsin ayrıca monitörünün kontrol panelide varsa orda belki fpsi azaltan şeylerde olabilir markasını ve modelini bilmediğim için bukadar oluyor.

Oyun hala optimizasyon sorunları yaşıyor CS2 de stabil bir FPS ölçemezsin optimizasyonu farklı güncel oyunlarda ölç.

İşlemci ve Ekran kartının aynısından kullanıyorum, bende de bu şekilde FPS değerleri özellikle kalabalık yerlerde 150'ye kadar bile düşüyor FPS, ama boş yerlerde 250-300 FPS aralığında.
Bu arada 1440p default ayarlarda oynuyorum.

Sürücülerinizi kurdunuz mu?
Evet kurdum hazır sistem aldım ürün kuruk geldi ben sadece driver kurdum güncelleme yok gözüküyor

Asus Vg259qm monitör ana monitörle alakası olduğunu düşünmüyorum önceden başka sistemim vardı bi sıkıntı yaşamadım

Aynen bendede öyle sende yenimi aldın?

Yok hocam 1,5-2 sene oldu.

Az önce güncelleme geldi 24.6.1 drivera güncellendin mi sen ben guncelleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…