R5 5600 ve RX 6750 XT sistem CS2'de düşük performans veriyor

Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi yeni aldım, daha bugün geldi CS2 indirdim ilk iş ama beklediğim FPS değerlerinin altında FPS veriyor. 250 üzeri rahat almam gerekiyor (incelediğim videolar sonucu) ama ben 220 falan alıyorum ve karşıma adam çıkınca 170-160 civarına düşüyor. Bana lütfen ekranın şöyle ise 165FPS yeter falan demeyin. 280Hz O.C monitör var, sebebi ne olabilir?
Dual RAM twinmos 8x2GB.
B550v mdh anakart var.
R5 5600.
RX 6750 XT.

Son düzenleyen: Moderatör:
23.12.1 sürümünü kullanıyorum şuanda. Sadece 6-7 ayda bir temiz kurulum yaptığım zaman güncelleme yapıyorum.
Güncellemekte bir sorun oluyormu ? İlk defa AMD kullanıyorum bu arada güncellendim fpsler 240 üzerine Çıktı gibi gözüküyor şuanlık iaderelik bi fps artışı oldu ama hala istediğim fpsler değil hala 180 civarına düşüyor falan ya bilemedim normal değerler mi acaba ama YouTube incelemelerde 300fps civarı alıyorlar

Sürücülerinizi kurdunuz mu?
Evet kurdum hazır sistem olarak aldım zaten driver kurdum sonra

Son düzenleme:
Güncellemekte bir sorun oluyor mu? İlk defa AMD kullanıyorum bu arada güncellendim FPS'ler 240 üzerine çıktı gibi gözüküyor şu anlık iaderelik bir FPS artışı oldu ama hala istediğim FPS'ler değil hala 180 civarına düşüyor falan ya bilemedim normal değerler mi acaba ama YouTube incelemelerde 300FPS civarı alıyorlar.

Evet kurdum hazır sistem olarak aldım zaten driver kurdum sonra.

Duzeltebildinmi hocam daha bugün ulasti elime 5600. akicilik olarak memnunum fakat FPS videolardaki gibi 300-400 gormuyor bende de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı