R5 5600 ve Sapphire RX 6600 sistem yeniden başlıyor

Kyinator

Centipat
Daha fazla  
Birkaç gün önce bilgisayarımdan EA FC 24 oynarken birden ekran gitti ve bilgisayar yeniden başladı. Ben de ekran kartı driverını güncelledim ve sorunun çözüldüğünü düşündüm. Daha az önce Chrome'da dolaşırken yine aynı durumu yaşadım. Neden olduğu hakkında gram fikrim yok. Destek olursanız sevinirim.

Sistem özelliklerim:
  • Ryzen 5 5600 (stok fan).
  • Sapphire Pulse RX 6600.
  • EVO Potenza DDR4 3600MHz 8+8 GB RAM.
  • XLR8 512MB M.2 SSD.
  • MSI B450M Pro M.2 Max.
  • Performax kasa.
  • MSI MPG A650GF.

@Marix acaba yardım edebilir misin? Bu yüksek ihtimalle işlemcimden dolayı değil. Yardımına ihtiyacım var.

RAM'ler pek hoş gözükmüyor. @the Prodigy
Şu ikisinin sonuçlarını alabilir miyim?

Testleri hemen yapamayacağım yaptığım zaman sonuçları gönderirim.

Acaba bu testlerin sonucu sorunun neden olduğunu anlamamız için önemli mi? Ona göre biraz daha erken yapmaya çalışırım.

Son düzenleme:

Kusura bakmayın bu iki gün boyunca oldukça meşgulüm. Bilgisayarımı dediğim gibi bir süre video falan izlemek için açmıştım çünkü şehir dışına çıkacaktım. Yarın anca dönebileceğim gibi testleri yaptığımda sizi etiketlesem tekrardan yardımcı olur musunuz?

@ProximusTwo CrystalDiskMark sonucu böyle ama ZenTimings'i indiremedim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-12 214256.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 34
Yazma hızı düşmüş SSD'nin ama sorununuzla alakalı mıdır, orasını bilemiyorum. Hızları düşen bir SSD'de böyle bir sorun görmedim. MSI Afterburner ile sıcaklıklara bakın. Anakarta ve ekran kartına takılı olan güç kablolarını kontrol edin, gevşemiş olabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…