Sinerji Koios Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Nile Intel i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Evet iki sistemde nerdeyse aynı ama AMD olan sistemde performax kasa kullanılmış onu değiştirebilecek bütçeniz var ise AMD olanı alabilirsiniz öbür türlü PSU sizi yarı yolda bırakabilir.
Evet iki sistemde neredeyse aynı ama AMD olan sistemde Performax kasa kullanılmış onu değiştirebilecek bütçeniz var ise AMD olanı alabilirsiniz öbür türlü PSU sizi yarı yolda bırakabilir.
İyi gunler, ben Performax kasa ve PSU'lu bir 550 Watt kasa seçtim. Mecburıyetten sectım çünkü ozellestırme yapılmıyordu hazır sistemde. Bu PSU beni 1 yıl falan götürür mü? Çünkü aynı fiyata bir kasa daha vardı onun içinde FSP PSU vardı, fakat bu sefer işlemci Ryzen 3 3200G olacaktı. Şu anki...
İyi gunler, ben Performax kasa ve PSU'lu bir 550 Watt kasa seçtim. Mecburıyetten sectım çünkü ozellestırme yapılmıyordu hazır sistemde. Bu PSU beni 1 yıl falan götürür mü? Çünkü aynı fiyata bir kasa daha vardı onun içinde FSP PSU vardı, fakat bu sefer işlemci Ryzen 3 3200G olacaktı. Şu anki...
Ben düzgün bir şekilde sorularımı sorarken bu tarz bir üslupla gelip benim konuşamazsınız. Yorumunuzu ve kendinizi buradan uzaklaştırmanızı tavsiye ediyorum.