Gigabyte daha uygun hocam ayrıca güzelde bir model SSD de gayet iyi zaten ileride değiştireceğim diyorsunuz.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık.Karşılaştırmalarda Gigabyte H610 daha önde görünüyor ama kullanan kişilerin yorum yapması daha doğru olur.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık.
@HAWKARD @Ulubatlı Souness
Hocam sizleri rahatsız ettim ama 6800 XT seçme imkanım da var fiyat farkı olmadan. 6800 XT daha mantılı olmaz mı? Yayın konusunda üzmez herhalde değil mi? Fazladan VRM olması avantajlı, eğer yayın konusunda üzmez ise 6800 XT daha mantıklı geliyor bana. Render ile işim yok, en fazla 30 35 dakikalık YouTube videoları yaparım haftada bir. Kusura bakmayın çok soru sordum.
Hocam hazır sistemde seçenekler arasında yok maalesef , tek tek toplasaydım aralarında fazla fiyat farkı olmadığı için dediğinizi tercih ederdim. Seçeneklerde 3070 Ti ve RX 6800 XT var . Yine de teşekkür ederim öneriniz için. Yayınlarda sıkıntı olmasın başka bir şey istemiyorum açıkçası.6800 XT alabiliyorsanız çok daha iyi olur hocam ayrıca biraz daha uzun ömürlü ama biraz daha bütçeniz varsa https://www.hepsiburada.com/msi-rad...ran-karti-p-HBCV00000SXC7V?magaza=Hepsiburada daha iyi olur ayrıca piyasadki en güçlü kartlardan biri.
Hocam hazır sistemde seçenekler arasında yok maalesef, tek tek toplasaydım aralarında fazla fiyat farkı olmadığı için dediğinizi tercih ederdim. Seçeneklerde 3070 Ti ve RX 6800 XT var. Yine de teşekkür ederim öneriniz için. Yayınlarda sıkıntı olmasın başka bir şey istemiyorum açıkçası.
RX 6800 XT kas gücü açısından sizin için daha mantıklı olacaktır. Fakat içinize sinmediği yerlerde karşılaştırma videoları izleyebilirsiniz.Hocam hazır sistemde seçenekler arasında yok maalesef , tek tek toplasaydım aralarında fazla fiyat farkı olmadığı için dediğinizi tercih ederdim. Seçeneklerde 3070 Ti ve RX 6800 XT var . Yine de teşekkür ederim öneriniz için. Yayınlarda sıkıntı olmasın başka bir şey istemiyorum açıkçası.
Teşekkür ederim hocam, yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız.6800 de de sorun olmaz hocam. Hayırlı olsun bu arada.
Tamamdır hocam, büyük ihtimalle 6800 XT alacağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız siz de .RX 6800 XT kas gücü açısından sizin için daha mantıklı olacaktır. Fakat içinize sinmediği yerlerde karşılaştırma videoları izleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.