Aynı işlemci ve soğutucu bende de var ben %60 kullanımda 65 70 derecelerde geziyorum bi sıkıntı var sizinkinde.ID-Cooling SE 224-XTS mini Black kule tipi fan kullanıyorum ve PBO kapalı. Ona rağmen işlemci hayvan gibi ısınıyor. Ghost of Tsushima oynarken %48-50 kullanımında 83 dereceye kadar çıktı sıcaklığı. Normal mi bu?
Normal değil hem de PBO kapalıymış. Montajda bir hata olabilir. Termal macun ne zaman sürüldü ve ne sürdünüz? Kurumuş vs. olabilir.ID-Cooling SE 224-XTS mini Black kule tipi fan kullanıyorum ve PBO kapalı. Ona rağmen işlemci hayvan gibi ısınıyor. Ghost of Tsushima oynarken %48-50 kullanımında 83 dereceye kadar çıktı sıcaklığı. Normal mi bu?
VENTO VG10F RGB ATX Gaming FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W Kasa Kasam bu hocam. Termal macun yenileme işlemini yapmadım aldığımdan beri. 1 sene filan oldu sistemi alalı. Bir daha kontrol ederim fakat montajda bir hata olduğunu düşünmüyorum.Normal değil hem de PBO kapalıymış. Montajda bir hata olabilir. Termal macun ne zaman sürüldü ve ne sürdünüz? Kurumuş vs. olabilir.
Kasanız nedir?
1 sene önce böyle değilse sorun yüksek ihtimalle termal macunla alakalıdır. Kurumuş veya taşmış olabilir.VENTO VG10F RGB ATX Gaming FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W Kasa Kasam bu hocam. Termal macun yenileme işlemini yapmadım aldığımdan beri. 1 sene filan oldu sistemi alalı. Bir daha kontrol ederim fakat montajda bir hata olduğunu düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.