R5 5600 yük altında 83 dereceyi görüyor

calypso1

Hectopat
ID-Cooling SE 224-XTS mini Black kule tipi fan kullanıyorum ve PBO kapalı. Ona rağmen işlemci hayvan gibi ısınıyor. Ghost of Tsushima oynarken %48-50 kullanımında 83 dereceye kadar çıktı sıcaklığı. Normal mi bu?

ID-Cooling SE 224-XTS mini Black kule tipi fan kullanıyorum ve PBO kapalı. Ona rağmen işlemci hayvan gibi ısınıyor. Ghost of Tsushima oynarken %48-50 kullanımında 83 dereceye kadar çıktı sıcaklığı. Normal mi bu?
Aynı işlemci ve soğutucu bende de var ben %60 kullanımda 65 70 derecelerde geziyorum bi sıkıntı var sizinkinde.

Kasa içi havanladırmanız nasıl acaba? Bugün aynı soruyu gördüm arkadaş önü kapalı cam kasa kullanıyormuş sizin de mi öyle yoksa?

Normal değil hem de PBO kapalıymış. Montajda bir hata olabilir. Termal macun ne zaman sürüldü ve ne sürdünüz? Kurumuş vs. olabilir.

Kasanız nedir?

Normal değil hem de PBO kapalıymış. Montajda bir hata olabilir. Termal macun ne zaman sürüldü ve ne sürdünüz? Kurumuş vs. olabilir.

Kasanız nedir?
VENTO VG10F RGB ATX Gaming FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W Kasa Kasam bu hocam. Termal macun yenileme işlemini yapmadım aldığımdan beri. 1 sene filan oldu sistemi alalı. Bir daha kontrol ederim fakat montajda bir hata olduğunu düşünmüyorum.

Kasa biraz havasız bir yerde, onun da etkisinin olduğu düşünüyorum yine de bu denli sıcak olması dediğiniz gibi normal değil. İşlemci boşta ve kullanımda iken sıcaklık değerlerini birazdan paylaşacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı