R5 5600G ile ileriye dönük sistem toplama

Bütçe
15000

Deniz Er 1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Kardeşim için ileriye dönük orta seviye PC toplamaya çalışıyorum. Bu konular hakkında pek bilgi sahibi değilim o yüzden sizlere danışmak istedim. Kendisi hazır sistem bulmuş. Yorumlarınıza göre parça değişikliği yapabiliriz. Oradaki parçaları inceleyip yorumlar mısınız?

APU-VALUE/AMD Ryzen 5 5600G/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/MASAUSTU BILGISAYAR |ITOPYA.COM

Link burada.

Daha sonra RTX 3060 Ti takmayı planlıyormuş. Hiç bilgim yok. Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden sağ olun.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    102,1 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba kardeşim bu sistemin aynısı bende var. Çok memnunum fakat PSU yani kasayı değiştir. Power Boost alma. Ben öyle bir saçmalık yaptım araştırıp bak çünkü ara sıra patlayabilir arıza çıkabilir ben 5-6 aydır kullanıyorum gayet gidiyor fakat sen alma elinde kalır. Onun dışında sistem gerçekten güzel bir de güzel bir monitör çakarsan harikasın. Belki 4000 serisi alabilirsiniz bütçe artarsa.

Merhaba,
Cevabın ve yardımın için teşekkür ederim öncelikle. Peki hangi kasayı almamı önerirsin. Anakart ile ilgili biraz araştırma yaptım B500 daha iyi diyorlar. Sistemi pek etkiler mi?

Merhaba,
Cevabın ve yardımın için teşekkür ederim öncelikle. Peki hangi kasayı almamı önerirsin. Anakart ile ilgili biraz araştırma yaptım B500 daha iyi diyorlar. Sistemi pek etkiler mi?
Yaratmaz hocam bir fark. Kasa olarak MSI bakabilirsiniz yada ASUS alın derim.

Yaratmaz hocam bir fark. Kasa olarak MSI bakabilirsiniz ya da ASUS alın derim.

Hocam şimdi hazır sistem üzerinden birkaç tane kasa var. Görüntüsünü atsam bakar mısın bir. Bir de hocam şimdi ekran kartını alana kadar idareten oyun oynatır mı PC? Sonra üzülmesin çocuk. Geç alırsam diye.

Dosya Ekleri

• kasa 1.PNG
    94,5 KB · Görüntüleme: 36
  • kasa 2.PNG
    86,6 KB · Görüntüleme: 28
Ekran kartı en baba oyunları oynatır hocam üzülmez eminim. Rampage almayın basit Türk markası. Gamebooster hiç almayın. Bitfenix öneririm hocam.

Ekran kartı en baba oyunları oynatır hocam üzülmez eminim. Rampage almayın basit Türk markası. Game Booster hiç almayın. BitFenix öneririm hocam.

Hocam şunlar arasında o zaman almam lazım fakat burada güvenebileceğim bilgisayarcı yok. Montaj işlemini nasıl yaparım bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    114,8 KB · Görüntüleme: 37
Ekran kartı en baba oyunları oynatır hocam üzülmez eminim. Rampage almayın basit Türk markası. Game Booster hiç almayın. BitFenix öneririm hocam.

Hocam bir de bir arkadaş şu sistemin önerdi. Sizce R 5600 ile RX 6700 ekran kartı mı daha iyi olur yoksa R 5600G ile RTX 3060 mı? Yani mantıken 3060 daha iyi ama toplam gider olarak 22K ediyor. Bu attığım da ise 18k. Üstüne 4K koyup 3060 almak daha mantıklı. Şu an maksimum 15k bütçem var. Nasıl uygun olur bilemiyorum.

Hocam oyun açısından RX 6700 alınır. Renderleme işleri yayın işleri için 3060 alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…