R5 5600G ile ileriye dönük sistem toplama

Bütçe
15000
Hocam hazır sistemlerde attığım 4 tane kasa var işte Gamepower falan orada farklı kasaları alamıyorum hazır sistem olduğu için. Tek tek toplamayı deniyeyim o zaman hazır sistemin aynısından. O zmaan yapabilirim. Bu konularda bilgisizim utandım biraz hocam :)
Yok hocam estağfurullah forum sitesi bu utanmayın :D. Toplama sistemler daha pahalı gelir hocam yada nerde oturuyorum bilmiyorum oradan da alabilirsiniz.

Hocam oyun açısından RX 6700 alınır. Renderleme işleri yayın işleri için 3060 alın derim.

O zaman APU sistemden vazgeçip 5 5600 ile RX 6700 almak daha iyi. Di mi hocam. Yoksa APU sistem alıp bütçe olduğunda iyi bir ekran kartı almak mı daha iyi? Piyasa ne yöne gider bilemiyorum.

Yok hocam estağfurullah forum sitesi bu utanmayın :D. Toplama sistemler daha pahalı gelir hocam ya da nerede oturuyorum bilmiyorum oradan da alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam sağ olun. Tek tek toplayıp link i size atayım o zaman bir de öyle kontrol edersiniz hocam.

O zaman APU sistemden vazgeçip 5 5600 ile RX 6700 almak daha iyi. Di mi hocam. Yoksa APU sistem alıp bütçe olduğunda iyi bir ekran kartı almak mı daha iyi? Piyasa ne yöne gider bilemiyorum.

Teşekkürler hocam sağ olun. Tek tek toplayıp link i size atayım o zaman bir de öyle kontrol edersiniz hocam.
Hocam ben birazdan uyuyacağım yarın 4-5 gibi aktif olurum. Oyun için RX 6700 alın ama o sadece oyun için yani başka işler de yaparsınız ama performans çok alamazsınız. RTX 3060 ise hem oyun hem de normal iş şeylerinde kullanırsın ama oyun açısından biraz zayıf düşer tabi çok kötü bir ekran kartı değil 500FPS alacağınıza 240FPS alırsınız. İyi geceler dilerim.

Hocam ben birazdan uyuyacağım yarın 4-5 gibi aktif olurum. Oyun için RX 6700 alın ama o sadece oyun için yani başka işler de yaparsınız ama performans çok alamazsınız. RTX 3060 ise hem oyun hem de normal iş şeylerinde kullanırsın ama oyun açısından biraz zayıf düşer tabii çok kötü bir ekran kartı değil 500FPS alacağınıza 240FPS alırsınız. İyi geceler dilerim.

Tamamdır hocam 4-5 gibi atarım foruma sistemi. Çok teşekkür ederim yardımların için <3

@BipolarBirey Merhaba hocam bir bakar mısın bir şey danışmak istiyorum.

Son düzenleme:
Tabii ki hocam dinliyorum sizi.

Hocam az önce yeni bir konu açtım. Yorum ve yardımlarınızı rica ediyorum.

Hocam ben birazdan uyuyacağım yarın 4-5 gibi aktif olurum. Oyun için RX 6700 alın ama o sadece oyun için yani başka işler de yaparsınız ama performans çok alamazsınız. RTX 3060 ise hem oyun hem de normal iş şeylerinde kullanırsın ama oyun açısından biraz zayıf düşer tabii çok kötü bir ekran kartı değil 500FPS alacağınıza 240FPS alırsınız. İyi geceler dilerim.

Merhaba hocam, APU sistem için dediğin kasayla şöyle bir sistem kurdum. Ekran kartını ileride almayı düşünüyorum. Beni 1-2 sene idare etsin yeter. Görüşlerini almak isterim hocam.

Dosya Ekleri

• 1700632689458.png
    1700632689458.png
    148,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Hocam az önce yeni bir konu açtım. Yorum ve yardımlarınızı rica ediyorum.

Merhaba hocam, APU sistem için dediğin kasayla şöyle bir sistem kurdum. Ekran kartını ileride almayı düşünüyorum. Beni 1-2 sene idare etsin yeter. Görüşlerini almak isterim hocam.
Hocam Power Boost almayın diyorum kazık çin ürünü. BitFenix BPA600 600W 80+ PCIe 120cm Fanli PSU | ITOPYA bunu almanız daha mantıklı bence. Ekran kartını 1-2 yıl sonra alabilirsiniz fakat o zamanlara kadar 2-3 kat zam gelecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı