R5 5600G işlemci alınır mı?

Benim bu ay masrafım en fazla 5000 5100 olmalı bu ay zaten işlemci ve kasa alacaktım alacağmın ikisine de zam gelmiş. Max 5100 bütçemin olmasının sebebi zaten asgari.

Bir kulağımızın arkası kaldı. Yakında ödeme yöntemlerimizi dğeiştireceğiz herhalde...

Bana Max 4100 bütçeli 3 4 ay sonrasında o işlemciye ekran kartı takabileceğim bir işlemci önerin var mı?

Bildiğim çok fazla işlemci var ancak fiyatları hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem.
2. el alma gibi bir düşüncen varsa Ryzen 7 3700 bile bakabilirsin ikinci elde ancak dediğim gibi fiyatla ilgili bir bilgim yok.

1170 diyelim biz ona .d

Bildiğim çok fazla işlemci var ancak fiyatları hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem.
2. el alma gibi bir düşüncen varsa Ryzen 7 3700 bile bakabilirsin ikinci elde ancak dediğim gibi fiyatla ilgili bir bilgim yok.
Bir tane buldum anakartı ile birlikte satıyor. Anakartı b450m-k anakart 4000 tl sence alınır mı?

RX 6600XT alacağım 3 ay sonra. Darboğaz yapar mı bu işlemci.

Ryzen 7 5800X nasıl peki.

O zaten en son çıkanlardan biri.
RX 6600 XT alacaksan Ryzen 7'nin darboğaz yapacağını sanmıyorum ama yine de bakabilirsin ne olur ne olmaz. Ryzen 7 iyi olduğu için gerek yok bence ama ben kendi dediğimden bile emin olamayan biri olarak bakmanı öneririm :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı