R5 5600G sistem 5000 TL [TÜKENDİ]

Konu stok varken açılsaymış daha yararlı olabilirmiş. :D
Valla ben 30dk önce gibi farkettim ben baktığımdada stok yoktu.
Stok bittiğini bile bile konu açmasaydınız keşke :)
İndirim köşesinde açmadım başlıkta böyle değildi moderatör kardeş kafasına göre birşeyler yapmış canı sağolsun neyse.
Fiyat çok iyi de işte...
İşlemcinin kendisi 4Bin TL ye yakın fiyatı var anlamadım gitti. Ben kendim 2 aydır indirim kovalayarak sistem topladım i3 10100f+gt1030 sistem benimki o kadar parça indirimi kovalamama rağmen 4.500 tuttu. Neyse ya sağlık olsun.

Beylikdüzü ve Acıbadem mağazaları için 50 + 50 stok varmış, haberiniz olsun.
1645295832994.png

Abdullah abiyi bayağı severim, hatta forumunda banlı olmasam direk oraya geçerim (Ban geliyor hazır olun.) fakat her paylaştığı sistemde sürekli kötü ram koyuyor. Bu aralar sistem fiyatlarına hiç bakmadığım için fiyatlardan haberim yok bu yüzden başka yorum yapmayacağım. (Örnek: Corsair Vengeance, çünkü bu ramin çipi kötü OC için.)
Ayrıca İnstagram story attığında görmüştüm, sanırım 500 stok vardı.

Abdullah abiyi bayağı severim, hatta forumunda banlı olmasam direk oraya geçerim (ban geliyor hazır olun.) Fakat her paylaştığı sistemde sürekli kötü RAM koyuyor. Bu aralar sistem fiyatlarına hiç bakmadığım için fiyatlardan haberim yok bu yüzden başka yorum yapmayacağım. (örnek: Corsair Vengeance, çünkü bu RAM'in çipi kötü OC için.)

En dandik bileşenler ile toplasan yine 5000 TL fiyatı geçiyor her türlü o yüzden bu sistem için çok iyi fiyat.
Örnek:
Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Apacer Panther 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 AH4U08G32C28Y7GAA-1 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2.

ARCHON LK-5522 RGB LED+ 1x120mm Rainbow Fanlı Pencereli Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

WD SN530 256GB 2400-950MB/s PCIe NVMe m.2 SSD (SDBPNPZ-256G) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu sistemde her şeyden kıstım ona rağmen bu hali ile 5900 TL gibi bir rakam çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı