R5 5600G sistem 5000 TL [TÜKENDİ]

Sahte değil gerçekten vardı. İlk 20 dk da 7K kişi izledi. İzleyenlerin çoğu almak istedi alamadı kimse düzgün. Ama gerçekti.
Hocam Technopat'da yayınlandı bir girdim baktım yoktu.
Belki ileriye dönüktür ram çünkü ileride ekran kartı alırsa işlemciyi satıp normal bir işlemci almak isteyecektir.

Hayır
Niye o zaman ben dediniz.Eğer siz iseniz cevabını zaten verdiniz.

Yanlış tıkladım hocam daha yeni fark ettim. Abdullah abiye laf mı ediyorlardı ki? Ben fanı falan değilim sadece takip ediyorum.
Siz değilsiniz hocam fakat bayağı laf eden var maalesef. Bu arada çok fazla yazım hatası yapıyorsunuz ban yiyebilirsiniz dikkat edin.
1645298043518.png

1645298053060.png

1645298069026.png

Gayet iyi fiyatmış. Niye kin besliyorsunuz adama? Kimse kusura bakmasın bu forum çok mu iyi acaba? Çok mu tarafsız? Daha geçen PC Hocası'nın indirimini paylaştım konum onaylanma aşamasında silindi!
3050 4489 TL'ye geliyordu. Onu görüp almak isteyen insanların hakkına girdiniz kusura bakmayın. Gereksiz mesaj cezası da atabilirsiniz sıkıntı yok. DA gayet güzel indirimler paylaşıyor, firmalarla anlaşmalar da yapıyor.

Gayet iyi fiyatmış. Niye kin besliyorsunuz adama? Kimse kusura bakmasın bu forum çok mu iyi acaba? Çok mu tarafsız? Daha geçen PC Hocası'nın indirimini paylaştım konum onaylanma aşamasında silindi!
3050 4489 TL'ye geliyordu. Onu görüp almak isteyen insanların hakkına girdiniz kusura bakmayın. Gereksiz mesaj cezası da atabilirsiniz sıkıntı yok. DA gayet güzel indirimler paylaşıyor, firmalarla anlaşmalar da yapıyor.
Bu forumun kitlesinin yaş ortalaması düşünüldüğünde şaşırmamak lazım.
Donanım Arşivi ne zaman sistem çıkarsa F/P'de zirve yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı