Junweia Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 RAM 16 3200Mhz SSD veya HDD modeli WD Green SN350 Ekran kartı GTX 1070 4GB Onboard Anakart Gigabyte A520M-K V2 İşlemci AMD Ryzen 5600G Arkadaşlar ben AMD'nin APU driverini yükledim sonra AMD Software'ı kurdu. Yeniden başlatma gerekli dedi. Ben de yaptım. Şimdi mavi ekran veriyor. Videosunu çektim. URL'yi veriyorum. Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Arkadaşlar ben AMD'nin APU driverini yükledim sonra AMD Software'ı kurdu. Yeniden başlatma gerekli dedi. Ben de yaptım. Şimdi mavi ekran veriyor. Videosunu çektim. URL'yi veriyorum. Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 3 Eylül 2024 #2 Boot Device'a erişilmiyor. Ya disk gitmiş ya da Windows. Redirecting Artı 0 Eksi
KS KS Junweia Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 Vınnnn dedi: Boot Device'a erişilmiyor. Ya disk gitmiş ya da Windows. Redirecting Genişletmek için tıkla... Disk sağlam kanka Vınnnn dedi: Boot Device'a erişilmiyor. Ya disk gitmiş ya da Windows. Redirecting Genişletmek için tıkla... Sıfırlıyorum şuan Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Boot Device'a erişilmiyor. Ya disk gitmiş ya da Windows. Redirecting Genişletmek için tıkla... Disk sağlam kanka Vınnnn dedi: Boot Device'a erişilmiyor. Ya disk gitmiş ya da Windows. Redirecting Genişletmek için tıkla... Sıfırlıyorum şuan