Windows 8.1 kurulduktan sonra sistem mavi ekran veriyor

• Konuyu başlatan TAYGRxd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 338

TAYGRxd

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamlar bugün eski bir bilgisayarım vardı. Kurcalamak istedim ve Windows 8.1 sürümünü kurdum. Dün Windows 10 kuramamıştım. Buraya yazmıştım ve başaramadım. Yeniden dedim en az 8.1 kurayım ve belki çözülür bu durumda diye düşündüm lakin bu sefer de mavi ekran hatası alıyorum. Bluescreen wiewe attığımda athwbx.sys diye bit sorun görüyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_8241.jpeg
    IMG_8241.jpeg
    187,6 KB · Görüntüleme: 16
Aygıt Yöneticisi'ne girin.
Ağ bağdaşıtırıcıları kısmında atheros AR9002 kartı seçin.

Sonrasında sağ tık yapıp "bu aygıtı devre dışı bırak" seçeneğini işaretleyin.

Yine aynı sorun hocam.(net6'yla alakalı daha demin aldığım hatayı aldım) RAM'leri çıkarıp takmayı denedim yine aynı sonucu aldım.

Wi-Fi kartını sisteminizden sökmelisiniz. Donanımsal arıza netleşti gibi.

Wi-Fi kartını söktükten sonra nasıl bir yol seyretmeliyim? Bahsedebilir misiniz? Cihaz eski bir laptop YKS sürecinde telefonu bırakmak adına kullanmaya karar vermiştim. Bilgisayarcıya götürsek ne kadar bir maliyet tutabilir bilginiz var mı?

Wi-Fi kartını söktükten sonra harici bir Wi-Fi adaptörü (USB) ile de sisteminizi kullanabilirsiniz. İmkan varsa Ethernet ile de yola devam edebilirsiniz.

Elinizde uygun tornavidalar varsa kolayca sökebilirsiniz. Bilgisayarcılar en ufak işleme bile maalesef fazla ücret talep eder oldular.

Bunun haricinde yapılması gereken bir şey görünmüyor.

Wi-Fi kartını söktükten sonra harici bir Wi-Fi adaptörü (USB) ile de sisteminizi kullanabilirsiniz. İmkan varsa Ethernet ile de yola devam edebilirsiniz.

Elinizde uygun tornavidalar varsa kolayca sökebilirsiniz. Bilgisayarcılar en ufak işleme bile maalesef fazla ücret talep eder oldular.

Bunun haricinde yapılması gereken bir şey görünmüyor.

Genelde kütüphanede çalışıyorum. Bilirsiniz ki bazı uygulamalar sayesinde internete bağlanabiliyoruz(İstanbul senin kullanıyorum) USB vs imkanı zor oluyor. Alternatif bir şey önerebilir misiniz? Bu sorunla alakalı teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı