R5 5600G Sistem İçin RX 6700 vs RX 6600XT

Bütçe
7000
İki aydır Sapphire rx 6700 kullanmaktayım. Amd sürücüleri ile ilk defa hiç bir sorun yaşamadım. Hani ne bileyim bir mavi ekran, wattman falan ver yani amd'sin sen. En ufak bir sorunla bile karşılaşmadım çok stabil ve düzgün çalışıyor aşırı memnunum tavsiye ediyorum. Sıcaklık olarak maksimum 72ye kadar çıktı tam yükte fakat junction yani merkez nokta sıcaklığı 95-96 dereceleri görebiliyor ama mutlaka üreticiler bu sıcaklık değerlerini test edip sürmüşlerdir piyasaya. Sorun olacağını düşünmüyorum. Bir daha olsa bir daha alırım.
 
İki aydır Sapphire RX 6700 kullanmaktayım. AMD sürücüleri ile ilk defa hiçbir sorun yaşamadım. Hani ne bileyim bir mavi ekran, WattMan falan ver yani AMD'sin sen. En ufak bir sorunla bile karşılaşmadım çok stabil ve düzgün çalışıyor aşırı memnunum tavsiye ediyorum. Sıcaklık olarak maksimum 72ye kadar çıktı tam yükte fakat junction yani merkez nokta sıcaklığı 95-96 dereceleri görebiliyor ama mutlaka üreticiler bu sıcaklık değerlerini test edip sürmüşlerdir piyasaya. Sorun olacağını düşünmüyorum. Bir daha olsa bir daha alırım.

İşlemciniz nedir? Az da olsa ara sıra darboğaz yapar diye korkuyorum.
 
İşlemciniz nedir? Az da olsa ara sıra darboğaz yapar diye korkuyorum.
Ryzen 5 1600 af kullanıyorum. Önceki ekran kartım rx 6500 idi. Tam besliyordu ekran kartını aldıktan sonra değiştiririm dedim işlemciyi fakat değiştirme gereği duymadım. Besliyor yani çok nadir %90 altına düşüyor. Cyperpunk, pubg, ac valhalla, sea of thieves gibi oyunlarda %99 besliyor çok nadir altına düşüyor darboğaz olduğu anlık zamanlar oluyor bakış açına göre. Benim için sorun değil yetiyor bana bu şekilde. Emin olun o işlemci fazlasıyla yetecektir bu karta.
 

Geri
Yukarı