R5 5600G sistemin neyi eksik?

alp3rnt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, şöyle bir sistem topladım neyi eksik tam olarak soyleyebilir misiniz? Soğutma olarak kasadakileri kullanacağım GPU olarak da 5600G ile APU sistem kullanacağım. Bir de bu sisteme yeterli PSU önerir misiniz?

Screenshot_2021-10-13-12-58-20-03.jpg

Bir PSU hesaplama sitesi ile hesapladım 350W PSU'nun yarısını kullanir diyordu bende bunu düşündüm Corsair Corsaır 450 W P.supply.(Cv450)80+ Bronze Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, şöyle bir sistem topladım neyi eksik tam olarak soyleyebilir misiniz? Soğutma olarak kasadakileri kullanacağım GPU olarak da 5600G ile APU sistem kullanacağım. Bir de bu sisteme yeterli PSU önerir misiniz?

Eki Görüntüle 1188172
Bir PSU hesaplama sitesi ile hesapladım 350W PSU'nun yarısını kullanir diyordu bende bunu düşündüm Corsair Corsaır 450 W P.supply.(Cv450)80+ Bronze Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

CV450 alınabilir sayılır, ama yükseltme yaparsanız biraz kısıtlayabilir. Eğer bütçe yeterse 550-600W alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı