R5 5600G ve RTX 3060 sistem için kaç watt güç kaynağı lazım?

quicas

Decapat
Daha fazla  
Geçen sene R5 5600G bir APU sistem almıştım. 1 sene beni idare etti ancak bu yaz sisteme ekran kartı takacağım, ancak bundan önce kaliteli ve ideal bir güç kaynağı almam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe 2000TL civarı hafif esneme olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimde kullanmaktayım HighPower'in Element-DD GD 750W 80+ güç kaynağını alabilirsiniz. Güç kaynağı sisteminiz için aşırı yeterli olmaktadır. Hem fiyatından dolayı hemde ileride sistem geliştirmesi yapmanız açısından rahat olmanız için güzel bir tercih olabilir.

Kendimde kullanmaktayım High Power'in element-dd GD 750W 80+ güç kaynağını alabilirsiniz. Güç kaynağı sisteminiz için aşırı yeterli olmaktadır. Hem fiyatından dolayı hem de ileride sistem geliştirmesi yapmanız açısından rahat olmanız için güzel bir tercih olabilir.

O güç kaynağını görmüştüm ancak bazı kötü yorumları vardı biraz arada kaldım.

O güç kaynağını görmüştüm ancak bazı kötü yorumları vardı biraz arada kaldım.

Hem ben hem de arkadaşımda aynı PSU bulunmakta. Ben 1 senedir kullanıyorum, arkadaşımda 1.5 senedir kullanıyor. İkimizde şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Hocam peki bilginiz varsa RX 7600 bu işlemciye darboğaz yapar mı?

Özel olarak bir öneriniz var mı RTX 3060 yerine RX 6600 veya 7600 de olabilir.
Darboğaz yapmaz o ekran kartıyla. Ne yazıkki önerme ve model işlerinden anlamam ben. Sadece meraklı biriyimdir bu yüzden bilgisayar almadan önce iyice araştırdığım için bu konularda biraz bilgi sahibiyim. Fakat dediğim gibi 600w yeterli olur istediğiniz gibi 600/650w Gold sertifikalı bir PSU önerisi için ayrı bir konu açabilirsiniz.

Darboğaz yapmaz o ekran kartıyla. Ne yazık ki önerme ve model işlerinden anlamam ben. Sadece meraklı biriyimdir bu yüzden bilgisayar almadan önce iyice araştırdığım için bu konularda biraz bilgi sahibiyim. Fakat dediğim gibi 600W yeterli olur istediğiniz gibi 600/650w Gold sertifikalı bir PSU önerisi için ayrı bir konu açabilirsi.

Hocam bu çok uygun geldi aklımdaki 600W idi 650W ve bu kadar ucuz olması dikkatimi çekti satıcı güvenilir midir bilemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı