R5 5600GT RTX 3080 Ti sistem toplamak

losestsp

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sistem toplamak istiyorum. Bilgisayardan çok anlamam fotoğraftakileri almayı düşünüyorum. Anlayan arkadaşlar biraz yardım edebilir mi yanlış bir seçimim varsa düzeltebilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    166 KB · Görüntüleme: 18
  • gafawdf.PNG
    gafawdf.PNG
    63,3 KB · Görüntüleme: 16
  • gafawfaw.PNG
    gafawfaw.PNG
    69,8 KB · Görüntüleme: 16
  • gawfawfa.PNG
    gawfawfa.PNG
    175,3 KB · Görüntüleme: 14
  • wafwafa.PNG
    wafwafa.PNG
    144,9 KB · Görüntüleme: 17
Baştan her şeyi alıyorken direk AM5 toplamanızı öneririm ilerde yükseltmeniz kolay olur. Yinede bunu alacaksanız İşlemciyi 5600x ve SSD yi Gen4 ile değiştirmenizi öneririm.

Baştan her şeyi alıyorken direk AM5 toplamanızı öneririm ilerde yükseltmeniz kolay olur. Yinede bunu alacaksanız İşlemciyi 5600x ve SSD yi Gen4 ile değiştirmenizi öneririm.
bu işlemci ile iyi performans alamaz mıyım hocam ssd biraz dandik ama işlemci güzel diyorlar siz ne diyosunuz?

bu işlemci ile iyi performans alamaz mıyım hocam ssd biraz dandik ama işlemci güzel diyorlar siz ne diyosunuz?
Apu işlemci alınmaz, düz 5600 bundan daha iyi performans verir.

5600 veya 5600x den farkedilir seviyede daha az performans alırsın. İşlemci için başka hangi seçenekleriniz var söylerseniz en doğrusunu seçmenize yardımcı olalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı