R5 5600H işlemcili Acer Nitro 5 nasıldır?

Emresan53

Femtopat
Daha fazla  
Merheba. Ben Acer Nitro 5 alacağım da işlemcisi R5 5600 h sıkıntı yaşar mıyım ve bilgisayar kaç FPS alır?

Bütçe yaklaşık 15 000 TL iki şey arasında kaldım. Acer Nitro 5 ile ASUS TUF Gaming ama ASUS iyi modelleri pahalı gibi duruyor öneriniz var mıdır?

Hocam bende almayı düşünüyordum bunu ama bir arkadaş alma dedi de kararsız kaldım o yüzden dediğim model ASUS'un TUF modelleri onu önerdi ama bu özelliklerde bu fiyata var mı?

Hocam neye göre çöp yani şikayetiniz nedir tam olarak.

i7 9750H GTX1660 Ti bir laptop aldım 17.3 inç, ilk haftasında bilgisayarda ölü piksel, ekran kartından kaynaklı kilitlenme sorunu ciddi bir sorun yani bu 2-3snylik drop değil saat bile donuyor ve PC kilitleniyor ekran kartı dııt dııt ediyor (yeniden başlatana kadar düzelmiyor ve anakart değişmeden bir çözümü yok.), ekranı kötü, klavyesinde deli gibi silinmeler oluyor şu anda Monster kullanıyorum monsterdede fazlasıyla bu tarz sorunlar yaşıyorum tavsiyem özellikten kısıp MSI bakmanız veya ASUS, Lenovo gibi markalara yönelmeniz olacaktır, Lenovo'yu 7 sene kullandım gayet iyiydi

Hocam neye göre çöp yani şikayetiniz nedir tam olarak.
teknik servis bana hakaret etti ya düşünebiliyor musun lan ne istiyorsun bilader dedi adam bana ahahahaha şaka gibi ama gerçek

Bayağı sıkıntılıymış ya o zaman dediğin markalardan önerebileceğin marka var mıdır yapacaklarım yoğunlukla kodlama yazılım olacak oyun oynamak da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…