Öncelikle merhaba oyunu Ubisoft Connect üzerinden oynuyorum ve belli bir sahnede çökme yaşadım ancak çözemedim.
"Find and kill fedunamun" görevinden sonra giren sahnede siwa 1 yıl öncesine geçiyor ve sinematik giriyor ardından fotoğraftaki ana gelince çöküyor.
Grafik ayarlarını değiştirdim, yama kuruluydu onu da kaldırdım fakat çözemedim. Bilen biri yardımcı olur mu? Şimdiden teşekküreler.
HDR support On systems supporting HDR10 color spaces, HDR can now be enabled by setting the environment variable DXVK_HDR=1, or by setting the option dxgi.enableHDR = True in the configuration fil...
DXVK kurdum sorun çözüldü çökme yaşamadan sahneyi geçtim fakat bu sefer de FPS kaybı oluştu DXVK'yı kaldırdım. Çökmeden geçip kayıt aldığı için devam edebiliyorum. şu anlık sorun yok ve umarım olmaz. Teşekkürler.
Selam, iyi sosyaller. Sorun olarak nitelemek istemediğim ama olması gerekenin de bu olmadığı bir durumla karşı karşıyayım. Öncelikle NVIDIA Denetim Masası'na (1) erişim sağlayabiliyorum ancak simge durumundaki GeForce Experience (2) üzerinden erişim sağlayamıyorum. Bilenler varsa normalde burada...
HDR support On systems supporting HDR10 color spaces, HDR can now be enabled by setting the environment variable DXVK_HDR=1, or by setting the option dxgi.enableHDR = True in the configuration fil...
Selam, iyi sosyaller. Sorun olarak nitelemek istemediğim ama olması gerekenin de bu olmadığı bir durumla karşı karşıyayım. Öncelikle NVIDIA Denetim Masası'na (1) erişim sağlayabiliyorum ancak simge durumundaki GeForce Experience (2) üzerinden erişim sağlayamıyorum. Bilenler varsa normalde burada...
DXVK kurdum sorun çözüldü çökme yaşamadan sahneyi geçtim fakat bu sefer de FPS kaybı oluştu DXVK'yı kaldırdım. Çökmeden geçip kayıt aldığı için devam edebiliyorum. şu anlık sorun yok ve umarım olmaz. Teşekkürler.
DXVK başlarda FPS kaybına sebep oluyor, sonralarda normale dönüyor. İlk başta FPS kaybı yaşamanız normal, siz bilirsiniz tabi. Oyundaki takılmaları vs. de düzeltiyor çoğunlukla.
DXVK başlarda FPS kaybına sebep oluyor, sonralarda normale dönüyor. İlk başta FPS kaybı yaşamanız normal, siz bilirsiniz tabii. Oyundaki takılmaları vs. de düzeltiyor çoğunlukla.