R5 5600H sistemde Asetto Corsa CPU uyarısı

Piastri

Hectopat
HP Victus Laptop'tan Assetto Corsa oynarken CPU %99 uyarısı alıyorum, sebebi nedir? Sistem özellikleri: 3050 Ti, 16 GB RAM, AMD Ryzen 5 5600H. Darboğaz yapıyor olabilir mi? Şarjda oynamama rağmen ara sıra bu uyarıyı alıyorum. Az önce girip baktım FPS'te sıkıntı yok, 110-140 FPS arası oynuyorum. Trafik modu vs oynasam hadi neyse, spa pistinde otomatik ayarladığım yarış arabaları ile yarışıyorum, 20 tane araç olduğu için mi oluyor bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isıları yazılım ile kontrol edin. Termal macun vs. araya girdiğinden siz eliniz ile 90 dereceyi hissetmezsiniz.

Arabadan kaynaklı bence 15 10 olsa sıkıntı olmaz.

Diğer türlü çok az geçiş yapınca keyfi kaçıyor işin Formula 1 alacaktım normalde fiyatı pahalı olduğu için hiç almak istemedim. Assetto'dan devam.

Aynı zevki veriyor emin olun sıcaklıkları test ederseniz iyi olur sizin açınızdan.

Arabadan kaynaklı bence 15 10 olsa sıkıntı olmaz.

Aynı zevki veriyor emin olun sıcaklıkları test ederseniz iyi olur sizin açınızdan.
Araba sayısını azaltmayı deniyicem Teşekkürler. Isı değerlerinede Ctrl+Shift+Esc basarak performance kısmından baktım 49 derece gözüküyodu gayet ideal bence.

Araba sayısını azaltmayı deneyeceğim teşekkürler. Isı değerlerinede CTRL+Shift+ESC basarak performance kısmından baktım 49 derece gözüküyordu gayet ideal bence.

20 araba ve 50 derece mantıksız geldi siz 15 araba yapın aynı hatayı almazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…