R5 5600H ve GTX 1650'li laptop RDR2 kaldırır mı?

RDR2 almak istiyorum ama laptopum oynatır mı emin değilim size sorayım dedim.

PC özellikleri:
RAM: 8,00 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H with Radeon Graphics 3.30 GHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 bu arada cihaz.

Kaldırır. Ancak RAM düşük olduğu için darboğaz ve anlık FPS düşüşleri olabilir. RAM 16 GB olsaydı sıkıntısız oynardın orta ayarlarda.

Ho

Kaldırır. Ancak RAM düşük olduğu için darboğaz ve anlık FPS düşüşleri olacaktır. RAM 16 GB olsaydı sıkıntısız oynardın orta ayarlarda.

Hocam öyle aman aman gamer değilim. Böyle kasmasını küçük detaylardan da anlayabilen birisi değilim. Orta bir beklentim var yani. Orta düzeyde keyif verir mi yoksa kasması çok aşırı belirgin olur mu?

Hocam öyle aman aman gamer değilim. Böyle kasmasını küçük detaylardan da anlayabilen birisi değilim. Orta bir beklentim var yani. Orta düzeyde keyif verir mi yoksa kasması çok aşırı belirgin olur mu?
Keyif verecek derecede oynarsın şüphen olmasın. Grafik takıntın yok diye düşünüyorum ayarları düşük-orta arası yap sıkıntı yaşamazsın.

Keyif verecek derecede oynarsın şüphen olmasın. Grafik takıntın yok diye düşünüyorum ayarları düşük-orta arası yap sıkıntı yaşamazsın.

Grafik takıntım yok hocam. Daha doğrusu şu an yok önümüzdeki yıllarda bir canavar toplayacağım. Ama şu anlık tek dileğim dünyanın en güzel oyunu dedikleri şu oyunda "Oyun kalitesine göre orta performans almak" Yani şu korkum vardı Dünyanın en güzel oyunu dedikleri oyunda kusarcasına grafik almak

Eyvallah bu arada

Grafik takıntım yok hocam. Daha doğrusu şu an yok önümüzdeki yıllarda bir canavar toplayacağım. Ama şu anlık tek dileğim dünyanın en güzel oyunu dedikleri şu oyunda "Oyun kalitesine göre orta performans almak" Yani şu korkum vardı Dünyanın en güzel oyunu dedikleri oyunda kusarcasına grafik almak
Yok hocam 1080p güzel bir görüntü alırsınız. Doku(texture) kalitesini orta ya da yüksek yapın, diğer ayarları da gözünüze güzel geleceğini düşündüğünüz şekilde orta ya da düşük yapın. Performansa göre çok sıkıntı çekersen ayarlarsın ona göre.

Eyvallah bu arada
Ne demek.

RDR2 almak istiyorum ama laptopum oynatır mı emin değilim size sorayım dedim.

PC özellikleri:
RAM: 8,00 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H with Radeon Graphics 3.30 GHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 bu arada cihaz.
Knk ayni laptop bende var düşük ayarlarda olur farketmez oynayabildin mi aldıysan almayi düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı