R5 5600H ve RTX 3050 sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

Hiçbir Win serisi 1, 5-2 yıl ara geçmeden kurmayın. 200 GB oyun yüklü dediniz. Ben Windows 10'dan 11'e geçtim sırf saçma sapan bir BIOS ayarı yüzünden Valorant'ı açmıyor. YouTube'da çözüm videosu yok. Türkçe ve İngilizce ikisi de yok. Bunun gibi hata çekmek isteyeceğinizi sanmıyorum. Ben kabaca söylüyorum. Teknik olarak yardımcı olamayacağım. Benim fikrim geçmemek yönünde.

TPM ve Secure Boot değil mi hocam?
Yoksa Valorant açmıyor.
 
TPM ve Secure Boot değil mi hocam?
Yoksa Valorant açmıyor.
Benim bilgisayarımda Secure Boot hatası olarak biliniyor hata. Fakat BİOS da her deliğe girdim yinede bulamadım. Ben mi görmüyorum diye abime verdim, o da bulamadı. Dediğim gibi 1,5-2 yıl hata, buglar düzeltilir. Ondan sonra geçilir. Bunu sadece Win serisinde değil, araba, telefon, bilgisayar ve onlarca şey dahil olmak üzere söylüyorum. Benim düşüncem bu yönde. Teşekkür ederim.

Evet aynı sorunu bende yaşamıştım sorunlu bir işletim sistemi gibi ama ben aylar önce kullanmıştım belki düzelmiş olabilir.
200 GB gibi bir oyun depolamasını belki düzelmiş olabilir diyip şansa bırakmak hiç mantıklı bir hareket olmayacak bana kalırsa.
 
Arkadaşlar bir kesim geçmemi, bir kesim geçmememi söylemiş. Açıkçası biraz kararsız kaldım :D Sistemime göre geçersem ne kazanırım ve ne kaybederim onları açıklayabilir misiniz? Benim için en önemli faktör sıcaklıkların tavan yapmaması ve oyun performansında düşüş olmaması.
 
Arkadaşlar geçmeyeyim diyorum o zaman çok FPS düşecekse madem. 8 GB RAM kaldırmaz diye tırsıyorum.

Arkadaşlar Windows 11 geçip test etmek istedim bugün.

GTA V Online 55'den 65-70
FIFA 22 80'den 95-100

FPS yükseldi. Bir tek CS GO 160 FPS'den 120 FPS'e düştü. Onu çözemedim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı