R5 5600X 3.999 TL

İndirim? @KeyN_N her attığım resme muhalefet olarak kendini komik duruma düşürüyorsun artık.
brrrrrrrrrr.jpg

Son düzenleme:

Zaman makinesiyle 5 ay öncesine mi gidelim ne istiyorsunuz? Şu an ben almak istiyorum mesela. Elimde 4000 TL para var. 5 ay öncesine gidip 5900X alıp geri mi geleyim? Dolardan haberiniz var mı?
@Rustin Cohle hocam biri daha.

Zaman makinesiyle 5 ay öncesine mi gidelim ne istiyorsunuz? Şu an ben almak istiyorum mesela. Elimde 4000 TL para var. 5 ay öncesine gidip 5900X alıp geri mi geleyim? Dolardan haberiniz var mı?
@Rustin Cohle hocam biri daha.

Artık bir şey diyemiyorum cidden neyse ne takmayın bana kalırsa.

O fiyat 5 ay öncenin pahalı fiyatı Ekim-Kasım ayında 2300 TL civarına satıldı bu işlemci ekran kartları da RTX 3060 5500 TL civarı idi yani şimdiyle 5 ay önceyi karşılaştırırsak %100 enflasyon doların 2X artması vs daha neler neler varda.

O fiyat 5 ay öncenin pahalı fiyatı Ekim-Kasım ayında 2300 TL civarına satıldı bu işlemci ekran kartları da RTX 3060 5500 TL civarı idi yani şimdiyle 5 ay önceyi karşılaştırırsak %100 enflasyon doların 2X artması vs daha neler neler varda.
Aynen öyle şimdinin 4000 TL'si 5 ay öncenin 2700 TL'sinden zaten çok daha değersiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı