Dostlar merhabalar,
Dün Sinerji üzerinden satılan DA-S1 hazır sistemi satın aldım. Bugün de ASUS VG27AQ1A monitör aldım ve açıkçası harcayabileceğim tüm parayı kullanmış oldum. Sistemi en az 3 ay şekilde bu şekilde kullanmam gerekecek gibi gözüküyor. Bu süre zarfında dikkat etmem gereken şeyler var mı? Elime geçen ilk fırsatta da Silverstone Pf240 Argb 240Mm 2 X 12Cm Fan İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu sıvı soğutucuyu alacağım. Yine sizlerin başka bir önerisi var ise görmekten mutluluk duyarım.
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...
www.teknobiyotik.com
Cooler Master 240mm ve daha fiyat performans biliyorsunuz NZX biraz pahalı ama gene önereyim dedim. Kule tipi seviyorsanız diye de ARCTIC önerdim. Benim önerim ML240L V2 RGB'dir. Kullanamadım ama en fiyat performans olan o bence. Benim önerim soğutucu takviyesi yapmanız yönünde.