R5 5600X-3060 Ti stok fan ile kullanmak

Suleyman sen

Megapat
Daha fazla  
Dostlar merhabalar,
Dün Sinerji üzerinden satılan DA-S1 hazır sistemi satın aldım. Bugün de ASUS VG27AQ1A monitör aldım ve açıkçası harcayabileceğim tüm parayı kullanmış oldum. Sistemi en az 3 ay şekilde bu şekilde kullanmam gerekecek gibi gözüküyor. Bu süre zarfında dikkat etmem gereken şeyler var mı? Elime geçen ilk fırsatta da Silverstone Pf240 Argb 240Mm 2 X 12Cm Fan İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu sıvı soğutucuyu alacağım. Yine sizlerin başka bir önerisi var ise görmekten mutluluk duyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleriye dönük olması için bence bir sağlam soğutucu alın. Size önerebileceklerim bunlar.
Cooler Master 240mm ve daha fiyat performans biliyorsunuz NZX biraz pahalı ama gene önereyim dedim. Kule tipi seviyorsanız diye de ARCTIC önerdim. Benim önerim ML240L V2 RGB'dir. Kullanamadım ama en fiyat performans olan o bence. Benim önerim soğutucu takviyesi yapmanız yönünde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı