R5 5600X alınır mı?

Not: güncelleme geldiği ve sorun olmadığı söylenmiş.

Alınır, ekran kartını daha iyi besleyeceği için mutlaka FPS artışı olur. R5 1600 Ne kadar götürdüyse 5600X'de o kadar götürür muhtemelen. Birde aklında olması açısından söyleyeyim, Ocak-Şubat gibi AMD'nin 3D V-Cache işlemcileri çıkacak. Onları da bekleyebilirsin.

R5 1600'den sonra çağ atlarsın, anakartın nedir? BIOS güncellemesi talep edecektir büyük ihtimal.

Olabilirde nasıl olacak yani o işlemciler + yani aileme sürekli bir şeyler aldırdığım içni bir işlemci alayım rahat olayım anladınızmı yani GTA 5 Rust gibi oynuyorum enaz 3 yıl gitmesi gerek bana göre yani ben R5 1600 2019 gibi aldım o yüzden çok rahat gitmesini istiyorum.
R5 1600'den sonra çağ atlarsın, anakartın nedir? BIOS güncellemesi talep edecektir büyük ihtimal.

BIOS'um güncel B450M S2H.

O zaman tamam, kullanabilirsin. Sonrasında B550 yonga setli kaliteli bir anakarta geçiş yaparsın.

Anladım ama ne kadar kullanırım GTA 5 ve Rust gibi ağır işlemci kullanan oyunlar için belirtiyiorum. Yani bu işlemci için geçmi yoksa alınıp 3-4 yıl oynayabilir miyim?

Anladım ama ne kadar kullanırım? GTA 5 ve Rust gibi ağır işlemci kullanan oyunlar için belirtiyorum. Yani bu işlemci için geç mi yoksa alınıp 3-4 yıl oynayabilir miyim?

3-4 yıl iyi gider, güncel AAA oyunları da oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…