R5 5600X alınır mı?

Aşağıdaki konuyu inceleyin forumda önermemişler.

Not: güncelleme geldiği ve sorun olmadığı söylenmiş.

Alınır, ekran kartını daha iyi besleyeceği için mutlaka FPS artışı olur. R5 1600 Ne kadar götürdüyse 5600X'de o kadar götürür muhtemelen. Birde aklında olması açısından söyleyeyim, Ocak-Şubat gibi AMD'nin 3D V-Cache işlemcileri çıkacak. Onları da bekleyebilirsin.

Merhaba, iyi günler. Başlıkda gördüğünüz gibi şu an alayim mi yoksa 3-5 gün bekleyeyim mi? Yani bu işlemci eskimeden almam gerekiyor gibi bir düşüncem var ve ben Rust, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. Ne kadar gider bu işlemci? Şu anda bende R5 1600 var, çok fark olacak mıdır?

R5 1600'den sonra çağ atlarsın, anakartın nedir? BIOS güncellemesi talep edecektir büyük ihtimal.

Alınır, ekran kartını daha iyi besleyeceği için mutlaka FPS artışı olur. R5 1600 ne kadar götürdüyse 5600X'de o kadar götürür muhtemelen. Bir de aklında olması açısından söyleyeyim, Ocak-şubat gibi AMD'nin 3D v-cache işlemcileri çıkacak. Onları da bekleyebilirsin.

Olabilirde nasıl olacak yani o işlemciler + yani aileme sürekli bir şeyler aldırdığım içni bir işlemci alayım rahat olayım anladınızmı yani GTA 5 Rust gibi oynuyorum enaz 3 yıl gitmesi gerek bana göre yani ben R5 1600 2019 gibi aldım o yüzden çok rahat gitmesini istiyorum.
R5 1600'den sonra çağ atlarsın, anakartın nedir? BIOS güncellemesi talep edecektir büyük ihtimal.

BIOS'um güncel B450M S2H.

Anladım ama ne kadar kullanırım? GTA 5 ve Rust gibi ağır işlemci kullanan oyunlar için belirtiyorum. Yani bu işlemci için geç mi yoksa alınıp 3-4 yıl oynayabilir miyim?

3-4 yıl iyi gider, güncel AAA oyunları da oynarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı