1200₺ hocam bütçemÖyle bir zorunluluğun yok. B550-A Pro öneririm. Bütçeni söylesen daha iyi olur aslında.
1200₺ hocam bütçem
Bütçeyi az artırıp bunu al:
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
B450 alınmaz artık. PCI-E 4.0 desteği olmayan bir çipset çünkü. Ayrıca attığın anakartta ARGB portu yok. İleride ARGB donanımlar takmak istediğinde anakartında ARGB portu olmadığına çok pişman olursun.Önerin için çok teşekkür ederim hocam.
Bir de şunu sormak istiyorum B450M kullanmak sorun teşkil etmiyorsa neden B550M tercih edeyim.
Bunu almam daha mantıklı olmayacak mıdır sizce?
Bu ürün ondan daha mantıklı.Bütçeyi az artırıp bunu al:
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
B450 alınmaz artık. PCI-e 4.0 desteği olmayan bir çipset çünkü. Ayrıca attığın anakartta ARGB portu yok. İleride ARGB donanımlar takmak istediğinde anakartında ARGB portu olmadığına çok pişman olursun.
Bu ürün ondan daha mantıklı.
MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.046,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Faz sayısı olarak 1+1 daha az olsa da geri kalan her yerde daha iyi. Ek olarak Wi-Fi + Bluetooth dahili geliyor. Yazılımda da daha iyi.
Şu an dediğin anakartın fiyatı 2165 TL en ucuz yerde. O fiyatı hak etmiyor. Ondan daha iyi anakartlar daha ucuza var şu an.Eğer imkanınız var ise ASUS TUF Gaming B550-Plus anakartı öneririm kendim Prime B450 mk II kullanıyorum anakart güzel beni memnun etti ama anakart daha iyi olsaydı daha iyi overclock ve özel ayar imkanı olurdu.
Şu an dediğin anakartın fiyatı 2165 TL en ucuz yerde. O fiyatı hak etmiyor. Ondan daha iyi anakartlar daha ucuza var şu an.
Örneğin;
MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Aynı segmentin ürünü yine daha ucuz.
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.426,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com