R5 5600X anakart önerisi

Hakan^^

Kilopat
Daha fazla  
RAM
GSKİLL 3000MHZ 8X8 16GB
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600X
Merhaba arkadaşlar;

Benim Ryzen 5 5600X işlemcim var. Bu işlemci için anakart önerir misiniz?

Ek sorum; alacağım kart B450M olmak zorunda mı yoksa öyle bir zorunluluğum yok mu?

Bütçeyi az artırıp bunu al:

Önerin için çok teşekkür ederim hocam.

Bir de şunu sormak istiyorum B450M kullanmak sorun teşkil etmiyorsa neden B550M tercih edeyim.

Bunu almam daha mantıklı olmayacak mıdır sizce?

Önerin için çok teşekkür ederim hocam.

Bir de şunu sormak istiyorum B450M kullanmak sorun teşkil etmiyorsa neden B550M tercih edeyim.

Bunu almam daha mantıklı olmayacak mıdır sizce?
B450 alınmaz artık. PCI-E 4.0 desteği olmayan bir çipset çünkü. Ayrıca attığın anakartta ARGB portu yok. İleride ARGB donanımlar takmak istediğinde anakartında ARGB portu olmadığına çok pişman olursun.

Bütçeyi az artırıp bunu al:

Bu ürün ondan daha mantıklı.

Faz sayısı olarak 1+1 daha az olsa da geri kalan her yerde daha iyi. Ek olarak Wi-Fi + Bluetooth dahili geliyor. Yazılımda da daha iyi.

B450 alınmaz artık. PCI-e 4.0 desteği olmayan bir çipset çünkü. Ayrıca attığın anakartta ARGB portu yok. İleride ARGB donanımlar takmak istediğinde anakartında ARGB portu olmadığına çok pişman olursun.

Bu ürün ondan daha mantıklı.

Faz sayısı olarak 1+1 daha az olsa da geri kalan her yerde daha iyi. Ek olarak Wi-Fi + Bluetooth dahili geliyor. Yazılımda da daha iyi.

Teşekkür ederim yardımınız için.

Eğer imkanınız var ise

ASUS TUF Gaming B550-Plus anakartı öneririm kendim Prime B450 mk II kullanıyorum anakart güzel beni memnun etti ama anakart daha iyi olsaydı daha iyi overclock ve özel ayar imkanı olurdu 👍🏻

Eğer imkanınız var ise ASUS TUF Gaming B550-Plus anakartı öneririm kendim Prime B450 mk II kullanıyorum anakart güzel beni memnun etti ama anakart daha iyi olsaydı daha iyi overclock ve özel ayar imkanı olurdu. 👍🏻
Şu an dediğin anakartın fiyatı 2165 TL en ucuz yerde. O fiyatı hak etmiyor. Ondan daha iyi anakartlar daha ucuza var şu an.
Örneğin;

Aynı segmentin ürünü yine daha ucuz.

Şu an dediğin anakartın fiyatı 2165 TL en ucuz yerde. O fiyatı hak etmiyor. Ondan daha iyi anakartlar daha ucuza var şu an.
Örneğin;

Aynı segmentin ürünü yine daha ucuz.

Bu da indirime girmiş sence bu mantıklı değil mi almak için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı