R5 5600X boşta 55 derece oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kasanız nedir? Hava akışını neye göre belirliyorsunuz acaba? İşlemcinizin modeli nedir? Bir sürü etken var. Olay kişinin sadece 120Mm'e sahip olması değil.

Rampage Racer. Her tarafı kapalı kasanın. Yani sağı solunda eşya var hava zar zor alıyor.
10400
Boşta 50'ye sıçrıyor ama ben oyunda aşırı sıcak değil dedim.

Ben boştaki sıcaklık için yazdım zaten. Oyunda normal ama boşta anormal.

Rampage Racer. Her tarafı kapalı kasanın. Yani sağı solunda eşya var hava zar zor alıyor.
10400
İşlemcinizin güç tüketimi yanlış bilmiyorsam daha az olmakla beraber kasanızın hava akışı belirttiğiniz kadar kötü değil.

Önden çekip arkadan atıyor. Konu sahibi arkadaşın ısı değerleri ile kıyaslamanız pek doğru değil.

Hocam normal değerler maaalesef 120mm sıvı soğutucu 5600X için yeterli olmuyor.
Kendim kullanıyorum 77 78 derece oyunlarda.

5600X = çocuk kandırmaca işlemcisi maalesef fiyatından dolayı. Bazı testlerde iyi olabilir fakat her şey sonuç değildir. Ona edilen masraf ile daha iyi bir sistem kurulabilir.

Yalnız her tarafı kapalı dedim. Eşya var hava akışı berbat.

Afedersiniz kasam ilk açıldığında böyle oluyordu benim hatam BIOS'ta da olduğu gibi ilk başta gelen yüksek Watt'tan mış o zaman şu an 42 derece.

Şaka mı R5 5600X kandırma diyorsunuz R7 3700X'ten güçlü i7 10700K ile kapışıyor bu işlemci.
Mesela Chrome'u açıyorum anlık 49'a geliyor gibi oluyor ama saniye sürmeden eski dereceye düşüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…