Çözüldü R5 5600X GTX 1650 Super sistem ekranından görüntü gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alparslanb1

Kilopat
Arkadaşlar selam. Sistemim öncelikle BIOSTAR B450M-H islemcim Ryzen 5 5600X (daha yeni guncelledim 1 ay oldu önceki Ryzen 5 2600 idi) RAM'lerim Crucial ekran kartım GTX 1650 Super. Birkaç hafta önce bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarı açtıktan belli bir süre sonra ekran gidiyor bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Kasanın düğmesine basili tutsam da kapanmıyor. Ekran kartını değiştirip denedim yine olmuyor bu arada BIOS güncellemesi yaptım ve BIOS'u default ayarlarına döndürmeyi de denedim. Bu sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi?

Bilgisayar yük altındayken mi ekran gidiyor yoksa boşta çalışırken mi?

Bilgisayar yük altındayken mi ekran gidiyor yoksa boşta çalışırken mi?
Tam olarak şöyle oluyor ben bilgisayarı açıyorum, warzone'a tıklıyorum tam açılma ekranındayken görüntü gidiyor. Daha sonra güç kablosunu çıkartip takıyorum ve tekrar açıp BIOS'a giriyorum BIOS'da iken bile ekran gitmesi olayını tekrar yaşıyorum.

PSU nuzun markası, gücü ve kaç yıllık olduğunu yazarmısınız.

PSU nuzun markası, gücü ve kaç yıllık olduğunu yazarmısınız.
Gamegaraj 550W 80+, 4-5 yıl oldu. Bilgisayarcı bir arkadaşa götürdüm bana, anakart ile ilgili bir sorun olduğunu söyledi. Buradaki arkadaşların tecrübelerini de merak ediyorum.

Gamegaraj 550W 80+, 4-5 yıl oldu. Bilgisayarcı bir arkadaşa götürdüm bana, anakart ile ilgili bir sorun olduğunu söyledi. Buradaki arkadaşların tecrübelerini de merak ediyorum.
Benim aklıma ilk önce Psu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…