R5 5600X için 13-14 bin TL ekran kartı önerisi

DLSS zaten gereksiz bir teknoloji. RT'yi de bu bütçedeki RTX kartlarla kullanamazsın, en aşağı 3070 Ti falan anca rahat rahat RT performansı verir. Ben 6750 XT tercih ederdim ama tercih senin yine de. Ben NVIDIA fanboyu birisi olduğum halde bu fiyatta satılan 6750 XT'yi satın almayı kafaya koydum.

6750 XT testlerine bir göz attım şimdi de cidden bu fiyata güzel performans veriyormuş o halde AMD devam diyorum ben @@BerkayZ87 bugün 2 oldu beni kurtarıyorsunuz hocam çok teşekkür ederim fikirleriniz için

6750 XT testlerine bir göz attım şimdi de cidden bu fiyata güzel performans veriyormuş o halde AMD devam diyorum ben @@BerkayZ87 Bugün 2 oldu beni kurtarıyorsunuz hocam Çok teşekkür ederim fikirleriniz için
Rica ederim, umarım memnun olursun

Pek iyi bir model olduğu söylenemez. 300 daha verip Gaming Z almak daha doğru olur.

13.500'e gainward olduğunu düşünürsek aradaki 2.200TL ne kadar mantıklı, bence değil.

Bu fiyata mükemmel.
Zaten benim gönderdiğim şart değil direkt eleyelim o zaman.
Çok cazip fiyat. İnventus da bu kadar ucuz olacağını hiç düşünmemiştim.
Konu sahibinin yerinde olsam direkt alırdım.
@Oraltay
@BerkayZ87

Konu sahibinin bileceği iş. Şahsen RT kullanmayacaksam 6750 XT'de kalırdım.

Arada 2K fiyat farkı var hocam benim için asıl soru şu bu farka değer mi sadece oyun oynamak için kullanacağım bu yüzden fiyat performans konusu daha çok cezbediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…