5600X işlemci aldım, Cooler Master camsız ses yalıtımlı kasam var. Performansı iyi olacak fakat çok ciddi rakamlara çıkmayacak bir sıvı soğutucu arıyorum. Max 2000TL fakat 2000TL'leri bulmazsak çok iyi olur, ikinci el de araştıracağım ona göre öneri verebilirseniz sevinirim. Ek olarak sıvı soğutma mantıklı mı, gerekli mi?
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.139,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Piyasada daha iyileri vardır şu an ama 2 yıl önce aldığım Snowman T6 Ultra'yı geçen hafta aldığım 5600 için kullanıyorum AIDA64 testinde 60 dereceyi görmedim.
Corsair H150 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
ID-COOLING SE-224-XT Black V2 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Bence sıvı soğutmaya gerek yok fazla gelir ID-Cooling SE 224 XT o işlemciyi rahat soğutur.
Merhaba tekrar, kule tipi soğutucu arayışım devam ediyor. Fuma 2 modellerini önerdiler işlemcim için fakat başka önerileriniz neler acaba? 1000tl civarlarına maximum olacak şekilde.