R5 5600X için 4080 ekran kartı olur mu?

Render da sıkıntı çıkacağı kesin. Ama ben günlük kullanım ve oyun için kullanacağım. Aşırı yük altına girince dediğiniz gibi sıkıntı. Ama bu şekilde beni götürecekse birkaç sene sonra PSU'yu da değiştiririm. Benim için şu an PSU yetmesi, 2K da darboğaz yapmaması ve PSU'daki kabloların yetmesi önemli. Bunlar hakkında bilginiz var mı acaba?

DisplayPort son versiyon güzel gider. Güçlü oyunlarda sıkıntı çıkartabilir. Marka olarak da iyi değil.

4080 ekran kartı için yetersiz o işlemci. AMD 7. nesil veya 13. nesil Intel alırsan daha iyi olur. Ve 650 watt PSU yetersiz olur o sisteme.

Çok farkındayım dediklerinizin. Ama ben sadece ekran kartını yükseltmekten başka bir şey yapmak istemiyorum. İleride çok mecbur kalırsam 2. el işlemci ve PSU'dan başka bir şey yükseltmeyi düşünmüyorum.

DisplayPort son versiyon güzel gider. Güçlü oyunlarda sıkıntı çıkartabilir. Marka olarak da iyi değil.

PSU mu yoksa söylediğim ekran kartı mı marka olarak kötü?

Çok farkındayım dediklerinizin. Ama ben sadece ekran kartını yükseltmekten başka bir şey yapmak istemiyorum. İleride çok mecbur kalırsam 2. el işlemci ve PSU'dan başka bir şey yükseltmeyi düşünmüyorum.

PSU mu yoksa söylediğim ekran kartı mı marka olarak kötü?

PSU. Tabi.

Render da sıkıntı çıkacağı kesin. Ama ben günlük kullanım ve oyun için kullanacağım. Aşırı yük altına girince dediğiniz gibi sıkıntı. Ama bu şekilde beni götürecekse birkaç sene sonra psu'yu da değiştiririm. Benim için şuan psu yetmesi, 2k da darboğaz yapmaması ve psu'daki kabloların yetmesi önemli. Bunlar hakkında bilginiz var mı acaba ?

Tam yüke girdiği oyunlarda yine render almak gibi güç tüketimi olacak. Her türlü güç kaynağının yeterli olduğundan emin olman gerek.

Tam yüke girdiği oyunlarda yine render almak gibi güç tüketimi olacak. Her türlü güç kaynağının yeterli olduğundan emin olman gerek.

Şöyle bir durum var bilen birkaç arkadaşa sorduğumda 4070 Ti için PSU'nun yeterli geleceğini söylediler 4080'in bilgilerinde de 250W yazıyor yani 4070 Ti'dan daha az anladığım kadarıyla yetmez mi bu şekilde? @304191

22 bin Tl ye zotac trinity ti modeli en ısınan model diye çok yorum gördüm. Bunu almak mı yoksa 6500 tl daha koyup gainward ın gs modeli sanırım oyun odaklı bir model ekran kartı mı bu yüzden çok kararsız kaldım. Ve çok uzun zaman artık kasama dokunmam o yüzden ekran kartı şansım varken daha iyisi olsa mı diye düşündüm. Sizin fikirleriniz nelerdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı