5600X'i savunmadım ki hocam. 5600 alsın dedim yorumumda zayen. 5600X alsa arkadaş büyük ihtimalle stok fanla kullanacak bu da daha az performans demek. Şahsen OC'de pek bir performans artışı hiç görmedim şu ana kadar. 144HZ'e yetişmesi için gördüm bir de. Ki mantıklıydı. Hakkı yok demiyorum zaten.
Aralarındaki dişe dokunur tek fark frekans. Birazcık frekans için fazladan 600 lira vermek akıl karı mı sizce? @erme Hocam'ın attığı B550-A Pro en iyi seçenek konumunda. Şu an fiyatı gayet uygun. Eğer indirimi biterse, B550M Pro VDH bakılabilir.
Aralarındaki dişe dokunur tek fark frekans. Birazcık frekans için fazladan 600 lira vermek akıl karı mı sizce? @erme Hocam'ın attığı B550-A Pro en iyi seçenek konumunda. Şu an fiyatı gayet uygun. Eğer indirimi biterse, B550M Pro VDH bakılabilir.
Aynen bende fark ettim bir an . Dedim 2100'e B550M a peo mu olur diye. Pro VDH en mantıklısı gibi fiyatı uçmadıysa. Bir bakayım fiyatına 1800'dü en son.