R5 5600X için anakart tavsiyesi

• Konuyu başlatan A10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 3.344
Ne demek istediginizi tam olarak anlamadim?

Hocam özelliklerine oranla fiyatı daha uygun. Fakat VRM ile soğutma performansı olarak pek bir bilgim olmadığını sizden önce de söylemiştim. Kişi bütçe belirtmediği için böyle bir öneride bulundum. Ama arada yaklaşık 100-150 TL gibi bir fark var, bu da kişiye bağlı bir durum.

Hocam özelliklerine oranla fiyatı daha uygun. Fakat VRM ile soğutma performansı olarak pek bir bilgim olmadığını sizden önce de söylemiştim. Kişi bütçe belirtmediği için böyle bir öneride bulundum. Ama arada yaklaşık 100-150 TL gibi bir fark var, bu da kişiye bağlı bir durum.

Bence boyle sogutma farki falan için 100-150TL gozden cikartilabilir yine de dediginiz gibi kisiye bagli bir durum :).

OC yapılmayacaksa zaten B550 GAMING Plus alsın geçsin taş gibi anakart o ayrı mesele de, F/P deyinde hem VRM kalitesi hem Wi-Fi 6 barındırması sebebiyle benim gözümde en F/P anakartlardan biridir. Bütçesi yeten herkese öneriyorum Gaming Edge Wi-Fi'yi.

OC yapılmayacaksa zaten B550 GAMING Plus alsın geçsin taş gibi anakart o ayrı mesele de, F/P deyinde hem VRM kalitesi hem Wi-Fi 6 barındırması sebebiyle benim gözümde en F/P anakartlardan biridir. Bütçesi yeten herkese öneriyorum.

Konu sahipleri bütçeye göre öneri istese daha kolay öneri yapacağız ve bu şekilde sorunlar olmaz. Soğutma ve VRM kalitesi için o fiyat farkı bence gözden çıkarılabilir ama işte bütçeyi bilmiyoruz.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. 5600X almak istiyorum çünkü 1080P'de işlemci önemli. Ayrıca 1200 TL'ye gördüğüm bir işlemciye de 1800 - 2000 TL'de vermek istemiyorum. 240Hz monitöre sahibim ve ne kadar yüksek FPS alırsam benim için o kadar iyidir. Yoksa 1080P'de 2060S'de fazla. Yapılan testlerde 5600X tekli çekirdek performansın da 10900K'yı geçtiğini söyleniyor. Tam olarak kesin değil testlerini gördükten sonra karar vereceğim. Ama dedikleri gibi ise 5600x alacağım. Yapılan testler yanlış ise Intel düşünüyorum ve soğutucu masrafına girmemek için 10700F var aklımda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı