R5 5600X için Forza 120mm alınır mı?

Taner.Yumukk

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Radeon RX 570
Anakart
EX-A320M-GAMING
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba sıvı soğutucu hakkında bilgim yok Ryzen 5 5600X almıştım stok fanda kullanıyorum çok fazla ısınıyor 75 derecenin altına inmiyor PC kendi kendine kapanıyor.
Trendyol'da bir ürün buldum sizce alınır mı? Fiyat performans ürünü arıyorum nasıl monte edilieceğini de bilmiyorum.

bilmiyorum :/

hocam sıvı soğutma
Hocam sıvı soğutma almayın bu bütçeye. Pişman olursunuz. Bu bahsettiğim modeller iyi bir 240mm sıvı soğutmadan daha üstün performans veriyor. Kasanın ön tarafının genişliğini ölçme şansınız var mı?

Son düzenleme:
Selamlar, kendim Cooler Master ML240 kullanıyorum. İşlemcim Ryzen 7 5700x ve değerler boşta 36-40 derece, tam yükte ise 60-65 derece arası. Çok memnunum, bir kaç ay önce ikinci el 1500TL'ye almıştım. Eğer ikinci el alacaksan radyatörünün v.s sağlamlığına çoık dikkat et hocam.

hocam dediğiniz doğru biraz araştırdım ama sıvı soğutmayı kafaya taktım ben

120 mm sıvı soğutma alınmaz. Pişman olursunuz hava soğutma tercih edin. Kasanızı bilmeden öneri yapamam.
kasanın fotoğrafını atsam olur mu ?

hocam dediğiniz doğru biraz araştırdım ama sıvı soğutmayı kafaya taktım ben

kasanın fotoğrafını atsam olur mu ?
Hocam ya parayı basıp 240ml alacaksınız ya da kule tipi , 120ml can sıkar.

thermalright İn kule tipi soğutucuları 1500 tl bandında ve işlemcin için gayet yeterli bende thermalright peerless assassin modelini ryzen5 7500f işlemcimde kullanıyorum memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…