Merhaba sıvı soğutucu hakkında bilgim yok Ryzen 5 5600X almıştım stok fanda kullanıyorum çok fazla ısınıyor 75 derecenin altına inmiyor PC kendi kendine kapanıyor.
Trendyol'da bir ürün buldum sizce alınır mı? Fiyat performans ürünü arıyorum nasıl monte edilieceğini de bilmiyorum.
Archon FORZA-120 120mm A-RGB Fanlı Cpu Soğutucu Sıvı Soğutma Sistemi İşlemci Fanı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kasaya sığıyorsa Dark Freezer X127 yeterli olur işlemciye. Kendim kullandığım için biliyorum. Direkt kesin çözüm olsun işlemci bundan sonra ısınmaya korksun istiyorsanız Thermalright Peerless Assasin, Assasin King gibi soğutuculara yönetebilirsiniz.
Hocam sıvı soğutma almayın bu bütçeye. Pişman olursunuz. Bu bahsettiğim modeller iyi bir 240mm sıvı soğutmadan daha üstün performans veriyor. Kasanın ön tarafının genişliğini ölçme şansınız var mı?
Selamlar, kendim Cooler Master ML240 kullanıyorum. İşlemcim Ryzen 7 5700x ve değerler boşta 36-40 derece, tam yükte ise 60-65 derece arası. Çok memnunum, bir kaç ay önce ikinci el 1500TL'ye almıştım. Eğer ikinci el alacaksan radyatörünün v.s sağlamlığına çoık dikkat et hocam.
Hocam sıvı soğutma almayın bu bütçeye. Pişman olursunuz. Bu bahsettiğim modeller iyi bir 240mm sıvı soğutmadan daha üstün performans veriyor. Kasanın ön tarafının genişliğini ölçme şansınız var mı?
Hocam ya parayı basıp 240ml alacaksınız ya da kule tipi , 120ml can sıkar.
thermalright İn kule tipi soğutucuları 1500 tl bandında ve işlemcin için gayet yeterli bende thermalright peerless assassin modelini ryzen5 7500f işlemcimde kullanıyorum memnunum.