R5 5600X için kule tipi fan önerisi

meinhof

Hectopat
RAM
2x8 hyperx fury cl16 3200
Anakart
asus b450m
İyi günler, Ryzen 5 5600X işlemcimi stok fan ile kullanıyorum. MX-4 termal macun ile bugün macununu yeniledim fakat sıcaklık değerlerim 3-4 derece değişti. RDR2 Ultra-high arasında oynuyorum ortalama 85 derece Max 92 derece görüyor. Bu değerler bir tık fazla sanırım stok fan ile ortalama değerler herkes için böyle gördüğüm kadarıyla. Öncelikle bu değerlerde oyun oynamamın riski nedir tam olarak?

ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat

2. ürün daha ucuz işimi görür mü sizce?
70-80 arasına düşürür mü düşürürse de bu değerler yeterli mi sizce?

fanı değiştirirsem termal macunu tekrar kullanmam gerekir mi sizce? çok az fanın altına sürsem sağlıklı bir yaklaşım olur mu?

Altta'ki ürün hakkın'da pek bir şey bilmiyorum. Üstte olan ürünü çoğu kişi kullanıyor.

İlk linkini attığını kullanıyorum işlemci RDR2 de Max 60-62 arası gidip geliyor.

T-6 Ultra monte etmesi zor olan ama iş görür bir soğutucu. 214-XT oldukça güzel bir soğutucu tavsiye ederim.

@550519 Beğenmeme sebebin ne? 4 tane bakır ısı borusu var. Diğer 4 ısı borulu kule tipi soğutucuların ısı boruları altından mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R5 5600 işlemci ile 224-XT kullanıyorum, boşta 30 derece oyunlarda ise 75 i geçtiğini daha görmedim.

Ayrıca bütçe belirtmemişsiniz ama kendim çift fanlı SE-224 XT kullanıyorum. SE-224 XT daha da kaliteli bir soğutucudur. Ben yerinizde olsam SE-214 XT ve bu fanı alır soğutucuyu çift fanlı yapar ömürlük kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…