R5 5600X için kule tipi fan önerisi

@550519 Beğenmeme sebebin ne? 4 tane bakır ısı borusu var. Diğer 4 ısı borulu kule tipi soğutucuların ısı boruları altından mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen 5 5600X için yeterli olacağını sanmıyorum. SE-214-XT öneririm.

Ayrıca bütçe belirtmemişsiniz ama kendim çift fanlı SE-224 XT kullanıyorum. SE-224 XT daha da kaliteli bir soğutucudur. Ben yerinizde olsam SE-214 XT ve bu fanı alır soğutucuyu çift fanlı yapar ömürlük kullanırdım.
Aslında bütçe kısmını doldurmuştum ama gözükmemiş. Yakın zamanda ekran kartına masraf yaptığım için 1000 tl'yi aşmamayı dilerim. Mezun olduktan sonra ömürlük masrafları düşünebilirim:(.

Sizce alacağım fan gelene kadar bu sıcaklıklarda oyun oynamaya devam etmem sorun olur mu? Kaç dereceyi gördükten sonra oyundan çıkmam gerekir?

Aslında bütçe kısmını doldurmuştum ama gözükmemiş. Yakın zamanda ekran kartına masraf yaptığım için 1000 TL'yi aşmamayı dilerim. Mezun olduktan sonra ömürlük masrafları düşünebilirim:(.

Sizce alacağım fan gelene kadar bu sıcaklıklarda oyun oynamaya devam etmem sorun olur mu? Kaç dereceyi gördükten sonra oyundan çıkmam gerekir?

Birkaç günden sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam ama yapmasanız daha iyi olur. Zaten işlemciniz 3 derece daha ısınsa sistem kendini korumaya alıp kapatacak.

Aslında bütçe kısmını doldurmuştum ama gözükmemiş. Yakın zamanda ekran kartına masraf yaptığım için 1000 tl'yi aşmamayı dilerim. Mezun olduktan sonra ömürlük masrafları düşünebilirim:(.

SE-214 XT 620 TL fiyatı ile gayet iyi fiyatta şuan ve site güvenilirdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı